Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Resor hit och dit.

Under flera års tid åkte jag buss till och från mitt jobb. Jag jobbade i Borlänge och bor i Falun så det kändes ganska självklart att det skulle vara så. Jag har aldrig haft några problem med att pendla, tycker det är rätt skönt faktiskt att låta någon annan köra och så slipper jag fundera så mycket på vart vi ska. Jag tar även bussen hem från jobbet på dagarna, går ibland också men som idag när jag ska skulle ta med mig datorn hem från jobbet eftersom jag reser till Västerås och Mälardalens högskola imorgon. Jag vill även förtydliga att detta är skrivet ihop med ett bussföretag men att jag har utformat absolut allting helt själv i inlägget. Det är alltså endast mina egna tankar och åsikter i texten.

Nu när det är höst så här så drar flera med bussen mot Ullared och Gekås härifrån. Det tycker jag verkar hur kul som helst, det är då alltså gruppresor. Vid sådana tillfällen kan man välja att hyra buss från Westin buss som ett exempel. Jag har faktiskt pratat om saken med lite vänner, det skulle nämligen vara riktigt roligt att få resa dit ihop med ett tjejgäng. Shoppa och skratta och ha det allmänt kul, varför skriver jag då tjejgäng? Jo för min vänskapskrets består mest av kvinnor. Har du tagit en bussresa dit någon gång? Vad tyckte ni? Var det värt resan? Själv föredrar jag buss eftersom man slipper köra själv och kan sova rätt bekvämt efter vägen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: