Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Scandic hotell i Västerås.

Förra gången jag var på hotellet var det väl lite sisådär, men denna gång var jag jättenöjd. Riktigt trevligt och tyst, fick sova ut och det gillade jag. Hade dessutom ett härligt rum där jag hade som ett hörnrum.

Sängen var helt underbar och jag har sovit gott hela natten. Jag kanske ska berätta att jag var ut och åt med Sarah, vi åt pizza och båda två skulle plocka bort saker så det var skönt. Är ofta ensam om att krångla med maten, eftersom jag har problem med magen så är detta något jag måste göra. Efteråt gick vi till ett mysigt fik och hade det trevligt. Hon är verkligen en jättegullig tjej måste jag säga.

Strax efter nio så kom jag hem, och somnade rätt snabbt efter det, hade ganska okej utsikt från hotellet. Gillar att kunna se lite vad som händer utanför fönstret. Även om jag mest sover på hotellet eftersom jag är här och studerar måste jag ändå säga att Västerås är en fin stad.

Kanske ska skriva lite om min dag på högskolan igår också. Det är en sådan rolig upplevelse, jag gillar verkligen den här utbildningen och jag känner hur jag utvecklas med att gå här. Jag vet att det är sånt här jag vill arbeta med, det är härligt att få känna så.

Något jag älskar med hotell som jag lär avsluta med. HOTELLFRUKOST! Hur gott är det inte? Tog gröt och äggröra, en kopp varmchoklad och sedan en bulle och en fralla. Nu kommer jag vara mätt i flera timmar. Bättre än igår när jag var hur hungrig som helst eftersom jag åt frukost klockan 4:00.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: