Dark Mode Off / On
Städa

När snön faller ner från himlen.

Idag färgades marken vit här i Falun. Det är nu vitt på marken och jag hoppas faktiskt att det blir mer, om jag fick önska skulle det också bli massor med snö och sedan stanna ett tag så det kunde bli en riktigt snörik julafton. Jag saknar det lite att det så sällan är kvar snö numera.

Men nog skrivet om snö. Idag har jag jobbat, varit ner på stan en sväng och sedan har jag kommit hem och ätit. Jag ska städa lite här hemma och sedan blir det en ganska lugn kväll tror jag. Det är i alla fall inget specifikt bestämt ännu. Veckorna är inte så innehållsrika för mig tyvärr. Det är jobb, umgås med William och fixa med det dagliga hemma bara.

Vad gör ni idag?

24 Comments

 1. Det snöade tydligen lite i Jönköping också idag. Missade det som tur var, är inte redo för snö än hehe. Tycker det där vardagliga lunket du beskriver är så himla skönt ibland. Att inte göra så mycket utöver det vanliga, liksom. Själv har jag varit på föreläsning, lyssnat på en annan föreläsning av en feministisk kommunikationsbyrå och tränat bodypump. Mycket på agendan den här veckan…

  1. Visst är det så med just med vardagen :-p. Dock känns det lite enformigt ibland ;). Men är väl så med livet antar jag :D.
   Mysigt det låter som du haft det :D.

 2. Här kom det också snö idag. Första snön för i år faktiskt. Är inte jätteförtjust i det men jag antar att det bara är att ”åka med”. Vinter innebär snö. Det positiva är att det faktiskt blir lite ljusare ute av snön 🙂

 3. Skönt ändå att det inte är supermycket inplanerat utan lite lugn 🙂 Så härligt med snö, det fick vi också lite idag! Mys 🙂

 4. jadå här i jönköping huskvarna snöade det oxå idag inget som låg kvar särskilt länge men ja lite fint ändå när örsta kommer liksom
  ingen dag är innehållsrik när man ehemma heller jämt =)

 5. wow snö! helt overkligt för en skåning som jag! Idag är jag inne på kontoret och jobbar och ikväll ska jag förbereda inför liberalernas landsmöte som är nu i helgen. En hektisk vecka med andra ord.

  1. Åh förstår det :). Är väl inte direkt några mängder men tillräckligt för att det ska vara lite ljusare ute i alla fall :D. Låter som du får fullt upp men om det är något kul man gör brukar det ju vara värt det :D.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: