Tips till mina läsare med småbarn.

Inlägget är sponsrat.

Jag vet att flera av er som läser har småbarn eller väntar barn. Är det något jag tycker är roligt är det också barnartiklar. Jag tycker det är barnsligt roligt med barnprodukter och saker till barn, och jag tittar mer än gärna på bebis och barnprodukter med barn.

Jag har vänner som har möbler från Stokke till sina barn. Jag tycker det är så himla fint verkligen, och med egna ord skrivet åt ett företag står jag för åsikterna.

När jag såg tältet för sängen här ovan slogs det mig hur otroligt gulligt det är, som förskollärare (jag är både förskollärare och grundskollärare) så vet jag hur oerhört populärt det är med just tält och även att platser att gömma sig på och leka i. Just såna där små ställen för att gömma sig i minns jag tydligt att vi läste om under utbildningen. Även om William idag är tretton år minns jag tiden när vi byggde kojor eller gömde oss under lite lakan, det är ju så mycket och det där med en liten vrå, den kan jag absolut rekommendera alla föräldrar att göra.

Här hemma har jag ett motto, man kan inte ha för många filtar, med det menar jag att jag äger flera filtar själv. När William var bebis bar jag honom alltid i filtar och här hemma finns det filtar i nästan alla rum. Det kan bero på att jag är väldigt frusen av mig, men även för att jag helt enkelt älskar filtar. Jag är också sådan som köpt filtar till nyfödda för att jag tror att en filt är så gosig att ha med sig. Jag vet också att om jag någonsin får fler barn, då ska jag ta med en egen filt till förlossningen så just den filten blir den första bebisen får runt sin kropp efter den fötts. Den tanken hade jag tyvärr aldrig med William, men får jag fler kommer jag absolut att göra detta. Jag kommer även att se till att sova i filten några veckor innan bebisen föds så att den luktar mig.

Inlägget är sponsrat.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Tips till mina läsare med småbarn.

 • 14 november, 2017 at 20:48
  Permalink

  Faktiskt hade jag med filt till Elin då vi åkte in på BB och hon hade den filten där hon låg i “bebissängen” på BB, Elin har haft filt som gosesnutte sedan hon var bebis å har det än idag.
  Alltså nu har hon ju det i sängen hon tar icke med sig gosfilten till skolan 😉

  Reply
  • 14 november, 2017 at 21:35
   Permalink

   Åh så mysigt :). William fick ett lamm av mig med samma funktion som bebis, men önskar att jag tagit med en filt också :). Så gulligt <3

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: