Hej mitt vinterland!

Jag i ett kallt och vintrigt Falun i morse. Det är väl egentligen så pass lite snö att man knappt ens kan kalla det snö, men backen är vit i alla fall.

Helt galet att det redan är onsdag, tycker veckan har gått så galet fort. Tycker det nyss var måndag och nu är det alltså onsdag. Min onsdag är som andras torsdag, dagen innan ledighet och helg. Det ska bli skönt med lite helg, koppla av och bara njuta lite av ledigheten.

Har ni några specifika planer för helgen?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Hej mitt vinterland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: