Dark Mode Off / On
Reklam

Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö.

Är det något jag tycker är galet roligt så är det citat från barnfilmer. Jag måste erkänna att det är en talang jag har som jag kanske inte visar så ofta men som jag ändå kan kalla mig rätt duktig inom. Just denna med utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö är ett sådant, speciellt då jag tycker just snus är väldans äckligt. Ja egentligen all form av nikotin. Dock kan det vara bra att förmedla att det faktiskt finns alternativ för de som vill sluta eller försöker trappa ner, vilket är ett av skälen till att jag som icke-snusare valt att göra texten med ett företag. Men självklart är det mina egna ord och tankar.

Visste ni att det finns nikotinfritt snus och att det kanske är bättre då än vanligt? Jag vet inte jag varken röker eller snusar, och dricker knappt alkohol heller. Jag undviker sånt där och med astma tror jag att det varit ett smart dag från min egen sida. Dock kanske just nikotinfritt är bra om man behöver sluta? Alla medel borde väl vara bra i ett sådant skede tänker jag? Frågan är dock vad det är man vill åt? Nikotinet eller själva känslan? Jag känner mig osäker, så för egen del så säger jag nog att jag hellre försmäktar på en ö utan snus, än med. Tur att vi alla är olika inte sant?

 

2 Comments

  1. Pratade med C idag om Ditt förra inlägg, jag kan ju typ hela Djungelboken utantill å använder vissa fraser till å från som t ex ”Äta myror, kittlar dödsskönt i kistan”,
    det är väl så att vissa av oss använder viss del av hjärnan till just sånt här snicksnack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: