Dark Mode Off / On
Böcker

En bok hem från Adlibris.

Jag har köpt julklappar för en månad sedan. I samband med detta beställde jag Therese Lindgrens bok – Vem bryr sig, den verkar bra. Förstod också att 5 kronor per såld bok går till Världsnaturfonden och det känns ju faktiskt helt rätt. Den här boken är signerad precis som den förra jag köpte som hon skrivit för ett år sedan.

Nu har jag något att läsa under jullovet.

4 Comments

  1. Jag lyssnade på den i veckan. Hennes första bok tyckte jag väldigt Tycker om. Kanske för att jag har samma ångest diagnos som henne. Men den här tyckte jag var så där faktiskt. Ska bli roligt att höra vad du tycker om den

    1. Aha :). Får se vad jag tycker, har inte läst hennes första ännu. Köpte den i samband med att hon gav ut signerade igen i december förra året tror jag det var.
      Jag köpte den boken då också av det skälet gick in i väggen. Mår ju bättre idag men känner ju av symptomen fortfarande då och då.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: