En ny sängram.

Inlägget är ett sponsrat samarbete.

Som ni förstått gillar jag möbler och fina saker. Jag har insett att jag tycker det skulle vara väldigt praktiskt med en säng med lådor under. Detta då jag skulle vilja lägga mina sängkläder någonstans där de inte tar så galet mycket plats. Som det är nu har jag en säng som tyvärr inte erbjuder den möjligheten. Så jag kikade runt mest på skoj, just nu kanske jag inte kan handla men det kostar ju inget att drömma och kika eller hur? Jag gillar att kika runt och drömma, det finns så himla mycket fint att ha hemma tycker jag.

Just möbler är en stor favorit. Jag antar att vi alla har något vi har lite mer känsla för, i mitt fall är det möbler. Men för andra är det kläder eller växter och någon gillar smink. Möbler för mig är något jag alltid tycker om att titta på och det är jättekul det med. Jag har nog alltid varit den där personen som när jag hittar en möbel jag vill ha drömmer jag lite extra om den.

Men tillbaka till sängen, min säng nu borde verkligen ha nya madrasser. Det borde nog varit gjort för några år sedan nu. Det märks på min rygg att jag skulle behöva något som är mer ergonomiskt, med känslig rygg och nacke borde jag faktiskt köpa något sådant så jag fick sova bra. Dock vet jag inte när köpet blir, men ja det kanske skulle hjälpa mig som ofta har ont i kroppen.

Hur är ni när det kommer till möbler? Tycker ni om att köpa nytt eller är det något onödigt ont ni bara måste göra ibland oavsett ni vill eller inte? Känner du igen dig i det jag skriver om att gilla möbler och inredning? Det är alltid kul att läsa era tankar.

Inlägget är sponsrat men med mina ord och åsikter.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En ny sängram.

 • 17 november, 2017 at 20:21
  Permalink

  Vi har en säng med lådor under just för sängkläder- superbra ju! Hittade en på ikea, utan gavel vid fotändan då min man är så lång ?? Vi byter inte möbler så ofta! Men om vi ska ha något så gillar jag att fynda på blocket, loppisar och sedan göra om! Våra köksstolar är faktiskt av min mormor och morfars dödsbo som jag sedan slipat och målat vita, barnens loftsängar har jag ritat och byggt så att de passar in i rummet, våra byråer är köpta/eller fått av släktingar, favoritfåtölj från blocket osv osv- så inte mycket fabriksgjort hos oss alltså . Jag gillar att fixa hemma, jag gillar att ha fint rumtomkring mig och jag är nog ganska bra på att få det mysigt ?

  Reply
  • 17 november, 2017 at 22:11
   Permalink

   Så kul att läsa :D. Är perfekt att få ta över efter andra 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: