Dark Mode Off / On
Reklam

Kakel.

INLÄGGET ÄR SPONSRAT

Sitter och funderar på hur det hade varit om jag bodde i eget hus eller egen bostad. Som det är nu bor jag i lägenhet och jag älskar området och mina grannar men som jag skulle vilja äga bostaden själv. Vilken dröm att få göra det, jag tänker ganska ofta på den saken. Att äga, att få ha sitt eget helt och hållet. Huset vi bor i är inte speciellt nytt, mycket har jag fått utbytt men det är klart att man inte får allt utbytt. Kaklet i badrummet är till exempel inte helt i den smak jag skulle valt om jag fick välja, men man får ju inte alltid det. Så då får man drömma och kika på saker man tycker är fint istället.

Jag har insett att jag tycker det är jättefint med Hexagon som form på kakel, tycker om när det inte alltid är kvadratiskt och det är så fint att titta på tycker jag. Jag gillar förövrigt former som bryter av sådant man annars förväntar sig. Det blir lite mysigare stämning när då, inte samma gamla överallt. Om jag bodde i hus där kaklet skulle bytas ut hade jag helt klart tagit ett kakel i formen av Hexagon. Sen gillar jag ljusa färger, jag antar att det är något som man antingen tycker om eller inte. Jag föredrar att köpa ljust till hemmet och tycker att det blir en härlig stämning är livet är ljust istället för mörkt och som nu på vintern ganska deppande. Jag behöver ljust för att må bra, så det blir nog då ett självklart inslag för mig att köpa och titta efter saker med ljus nyans. Det är som tapeter här hemma, alltid ljust och fint. Det gillar jag, men det är ju tur att vi alla är olika eller hur?

Sponsrat innehåll, men med mina personliga åsikter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: