Hormonbibeln 2.0 – Martina Johansson

Fick hem denna bok i torsdags. Har inte hunnit börja läsa den ännu men ska göra det väldigt snart. Jag är intresserad av sånt här som ni säkert förstått så tror denna kommer att vara oerhört viktig och intressant att läsa.

Har du läst denna? Vad tyckte du? Vill du köpa den finns den bland annat på Adlibris och Bokus.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Hormonbibeln 2.0 – Martina Johansson

 • 19 november, 2017 at 10:32
  Permalink

  den där boken låter ju intressant 🙂

  ja jag är verkligen nöjd med innehållet 🙂

  haha vad kul att vi båda tänkte likadant men att ingen av oss vågade fråga. det var kul att få se dig i verkligheten tjejen :)​

  Reply
  • 19 november, 2017 at 12:32
   Permalink

   Det tror jag absolut det är :D.. Hehe ja :D. Nästa gång så hälsar jag :). Brukar gå dit ibland och köpa frimärken då det är närmast :).

   Reply
 • 19 november, 2017 at 12:55
  Permalink

  Åh, spännande! Du får gärna berätta sedan vad du tyckte Har själv inte läst den och den känns lite “läskig”.. Har proppat i mig p-piller i så många år och har en känsla av att jag skulle bli lite mer skeptisk till det om jag läste den där..

  Reply
  • 19 november, 2017 at 20:23
   Permalink

   Absolut det ska jag göra, blir att börja läsa den till nästa helg för den här består av nationella prov så kommer vara så trött i helgen att jag inte orkar så mycket mer tror jag 🙂

   Reply
 • 19 november, 2017 at 23:47
  Permalink

  Den där låter ju sjukt intressant!! Uppdatera gärna vad du tyckte!?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: