Dark Mode Off / On
Böcker

Hormonbibeln 2.0 – Martina Johansson

Fick hem denna bok i torsdags. Har inte hunnit börja läsa den ännu men ska göra det väldigt snart. Jag är intresserad av sånt här som ni säkert förstått så tror denna kommer att vara oerhört viktig och intressant att läsa.

Har du läst denna? Vad tyckte du? Vill du köpa den finns den bland annat på Adlibris och Bokus.

6 Comments

  1. den där boken låter ju intressant 🙂

    ja jag är verkligen nöjd med innehållet 🙂

    haha vad kul att vi båda tänkte likadant men att ingen av oss vågade fråga. det var kul att få se dig i verkligheten tjejen :)​

  2. Åh, spännande! Du får gärna berätta sedan vad du tyckte Har själv inte läst den och den känns lite ”läskig”.. Har proppat i mig p-piller i så många år och har en känsla av att jag skulle bli lite mer skeptisk till det om jag läste den där..

    1. Absolut det ska jag göra, blir att börja läsa den till nästa helg för den här består av nationella prov så kommer vara så trött i helgen att jag inte orkar så mycket mer tror jag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: