Att slå in julklappar.

Har precis slagit in julklappar, jag älskar den känslan. Det är så mysigt att sitta på golvet som jag oftast gör och slå in i fint presentpapper. Jag tycker om känslan, tycker även om att ge bort och se andra glada. Jag blir alltid väldigt glad när jag får saker själv också, även om jag kan känna en viss känsla av att inte riktigt veta hur jag ska visa min hela tacksamhet, jag skäms på ett skrämmande sätt när jag får saker själv.

Dagen har verkligen passerat för fort. Mycket för att jag sover bort hela dagarna och hostar med andnöd på nätterna. Det är omöjligt för någon utan nedsatt lungfunktion att förstå hur oerhört dålig en person med astma blir vid sjukdom. Jag vaknar av känslan att hålla på att dö, eller det känns så som luften håller på att ta slut och att jag räknat ner minuterna av liv. Det är hemskt obehagligt!

Nyfiken som jag ändå är undrar jag. Har ni börjar slå in julklappar ännu?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Att slå in julklappar.

 • 25 november, 2017 at 23:48
  Permalink

  Jag och Rickard brukar slå in julklappar kvällen innan julafton. Vi sitter uppe sent, kollar på film och äter godis samtidigt. Precis som du sitter jag också på golvet. Något annat funkar ju inte. 🙂

  Reply
  • 26 november, 2017 at 10:30
   Permalink

   Åh så mysigt :). Härlig tradition <3. Jag har på senare år varit hos Williams pappa kvällen innan julafton och då har vi också gjort lite liknande, så himla mysigt :D.
   Visst är det härligt att sitta på golvet och slå in :D.

   Reply
 • 26 november, 2017 at 12:21
  Permalink

  Inte slagit in en enda julklapp ännu, men jag har faktiskt köpt ett par julklappar redan 🙂
  Det är icke likt mig, jag har ju värsta julångesten 🙁
  så julklappar brukar jag knappt ha fixat före den 20/12…

  Reply
  • 27 november, 2017 at 20:30
   Permalink

   Skönt att köpt i alla fall :). Jag började tidigt i år för att försöka att inte låta allt komma på en gång. Brukar få sån där ångest när jag handlar sent istället 😮

   Reply
 • 27 november, 2017 at 00:13
  Permalink

  Jag slog in de första tre julklapparna idag! ?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: