Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

En lördagsmorgon i Falun.

Vaknade rätt tidigt, William har haft en kompis här under natten och de har spelat så både sov ganska länge. Själv låg jag kvar i sängen och tog det lugnt, så det var skönt det med.

Blir nog en ganska lugn dag idag, har nämligen inget inbokat förutom att ha två tonårskillar här hemma som ville ha pannkakor till lunch. Ska gå och handla lite till det, vad ska ni göra idag? Är det lugnt eller fullt upp?

10 Comments

  1. Jättetrött efter både sjukdom och dagar med lite sömn. Har bakat lussekatter och nu ligger jag och vilar mig och läser din blogg:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: