En lördagsmorgon i Falun.

Vaknade rätt tidigt, William har haft en kompis här under natten och de har spelat så både sov ganska länge. Själv låg jag kvar i sängen och tog det lugnt, så det var skönt det med.

Blir nog en ganska lugn dag idag, har nämligen inget inbokat förutom att ha två tonårskillar här hemma som ville ha pannkakor till lunch. Ska gå och handla lite till det, vad ska ni göra idag? Är det lugnt eller fullt upp?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “En lördagsmorgon i Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: