Dark Mode Off / On
Läraryrket

Efter en arbetsdag.

Vilken dag det varit idag! Jag kände redan på morgonen när jag vaknade att idag är jag trött och så har det fortsatt, ingen var gladare än jag när jag väl kunde åka hemåt idag och få lite mat i magen som nu och kan ta det lugnt en stund. William är med Björn och jag fick hem litteratur till utbildningen så ska läsa boken nu så här på kvällen så jag får lite information kring socialpsykologi för lärare. Det ska bli spännande, jag gillar psykologi och liknande ämnen.

Har ni en bra dag? Vad gör ni för något? Några speciella planer för kvällen?

8 Comments

  1. Å, såna dagar är det sååå skönt när klockan slår sluttiden på jobbet och en kan fara hem 🙂 Vi har sett på Hjältegalan och nu ska jag börja förbereda lite inför morgondagen. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: