Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Efter utmattningssyndrom – Att våga livet.

Jag befinner mig på Scandic hotell i Västerås och äter frukost ensam. Det slog mig här i ensamheten vid mitt bord vilken resa jag gjort under ett års tid. Från att inte kunna besöka stan, maxi eller ens vänner till att göra upp med mina demoner och negativa känslor, att byta jobb och påbörjat studier. Att jag för tredje gången befinner mig på ett hotell ensam, äter ensam och vågar röra mig obehindrat i en stad jag inte hittar i alldeles ensam.

Aldrig trodde jag min resa skulle ta mig hit men här är jag, sittandes på ett hotell med människor och känner ingen ångest. Jag bara andras och möter nya människor. Jag är inte den jag en gång var, men jag är här och nu. Jag lever och jag är nästan fri, jag är starkare än då. Jag har hittat mig själv nu!

8 Comments

  1. Jag brukar bo på Clarion Collection inne i centrum när jag är i Västerås. De brukar ha bra middag på kvällen som ingår i rumspriset! Om inte annat så låg det en bra grekisk restaurang i närheten när jag var där sist! 🙂

      1. Nej, nu var det ett tag sedan. Vi går endel kurser där via jobbet. Företaget jag jobbade på tidigare öppnade en filial där, då var jag upp lite oftare. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: