Efter utmattningssyndrom – Att våga livet.

Jag befinner mig på Scandic hotell i Västerås och äter frukost ensam. Det slog mig här i ensamheten vid mitt bord vilken resa jag gjort under ett års tid. Från att inte kunna besöka stan, maxi eller ens vänner till att göra upp med mina demoner och negativa känslor, att byta jobb och påbörjat studier. Att jag för tredje gången befinner mig på ett hotell ensam, äter ensam och vågar röra mig obehindrat i en stad jag inte hittar i alldeles ensam.

Aldrig trodde jag min resa skulle ta mig hit men här är jag, sittandes på ett hotell med människor och känner ingen ångest. Jag bara andras och möter nya människor. Jag är inte den jag en gång var, men jag är här och nu. Jag lever och jag är nästan fri, jag är starkare än då. Jag har hittat mig själv nu!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Efter utmattningssyndrom – Att våga livet.

  • 15 december, 2017 at 22:38
   Permalink

   Ja det är fantastiskt :). Så glad över att jag kommit hit 🙂

   Reply
 • 15 december, 2017 at 10:11
  Permalink

  Det låter fantastiskt, att du vågat möta dina demoner och kommit så långt på så kort tid…bra jobbat <3
  Kram

  Reply
 • 15 december, 2017 at 23:43
  Permalink

  Jag brukar bo på Clarion Collection inne i centrum när jag är i Västerås. De brukar ha bra middag på kvällen som ingår i rumspriset! Om inte annat så låg det en bra grekisk restaurang i närheten när jag var där sist! 🙂

  Reply
  • 16 december, 2017 at 15:14
   Permalink

   Spännande kanske skulle testa det stället :). Brukar du vara där ofta? I Västerås?

   Reply
   • 16 december, 2017 at 23:27
    Permalink

    Nej, nu var det ett tag sedan. Vi går endel kurser där via jobbet. Företaget jag jobbade på tidigare öppnade en filial där, då var jag upp lite oftare. 🙂

    Reply
    • 17 december, 2017 at 12:56
     Permalink

     Trevligt :). Det är kul när man får åka bort ibland 🙂

     Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: