Dark Mode Off / On
Reklam

Spendera vintern i ett badkar.

Det finns få saker som är så skönt vintertid som att lägga sig ner i ett badkar med varmt vatten fullt med badskum. Ni vet känslan efter att befunnit sig utomhus, du är kall och frusen och kommer hem, fyller badkaret med varmt vatten och badskum. Du lägger dig där kanske med tända doftljus och bara slappnar av. Känner hur värmen fyller upp din kropp från det kalla och där och då är det som att livet är något bättre än förut.

Buildor har ett stor utbud med badkar. Buildor har kända märken som Gustavsberg och ifö på sin sida. Jag satt där och kikade och kände att är det någon som skulle vara riktigt viktigt för mig om jag flyttar till villa någon gång i livet är det att ha badkar som jag har nu i min lägenhet. När jag flyttade hit hade någon plockat bort badkaret så jag fick ett nytt hit igen. Just badkar är så smidigt när man har småbarn också, det är betydligt lättare att bada ett barn än att duscha och det är dessutom bland det mysigaste som finns att bada tillsammans. Nu har jag inte badat ihop med William på flera år av förståeliga skäl han är ju tonåring, men när han var liten brukade vi ofta bada tillsammans och ha det mysigt där i badkaret.

Jag förstår ju att det är svårt att bara köpa ett badkar till en lägenhet, men om man vill ha ett och bor i villa eller bostadsrätt förstår jag absolut att man gör något sådant. Om inte annat är det ju ganska mysigt. Sen tror jag ju att det i dagsläget är lättare att beställa från företag som Buildor än i fysiska butiker, dels är det billigare eftersom det finns på nätet och dessutom tror jag färre fysiska butiker har plats för badkar.

Nyfiken som jag är undrar jag nu om ni har badkar hemma? I så fall, hur ofta använder ni det?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är mina egna.

12 Comments

  1. Vi har badkar men det är säkert ett år sedan jag använde det till att bara i. Brukar alltid duscha då jag vill att det ska gå snabbt och smidigt.

  2. När vi bodde i lägenhet, innan vi flyttade till huset vi bor i idag så badade jag jätteofta. Tyvärr har vi flyttat till ett hus som inte har badkar. Vi har 3 m grävd brunn. Så länge vi har det så blir det inget badkar. Men jag hoppas på ny brunn och badkar i framtiden 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: