Dark Mode Off / On
Reklam

Jag äger ingen tv, jag tittar på streamat.

Jag slutade titta på tv för flera år sedan, ändå hade jag TIVO genom Comhem ett tag för att jag blev rent av pålurad det där. Det skulle vara så bra, för egen del var det mest något som kostade massor med pengar men som jag aldrig använde. Jag tittar nämligen på allt streamat. Eftersom jag sällan ser på film, men gärna tv-serier känns det som mer naturligt för mig att använda streaming-tjänsterna. Jag har HBO, Netflix, Viaplay och Cmore, därmed har jag ett utbud som passar både mig och William väldigt bra.

Det kommer nya streamningtjänster hela tiden just nu, och jag fick nyligen höra talas om GazeNet som är först ut att erbjuda HTBQ-innehåll inom denna genre, i och med mitt intresse för streamingtjänster har jag fått äran att skriva för detta företag, men som alltid med mina ord och åsikter. Det är alltså ganska mycket som sker inom streaming och tjänster och jag tror att det här är framtiden. Jag upplever det nämligen själv som på människor har kvar tv-kanaler idag mot förr. Jag minns när alla hade tv och även hemtelefoner. Idag blir det mer och mer ovanligt, det är rätt intressant hur vårt samhället har en förmåga att förändras för varje dag. Håller ni inte med mig?

Tittar du på streamat, eller är du fortfarande sådan som följer tv:n. Använder du båda? Varför föredrar du det ena eller det andra? Hur tror du att framtiden kommer att se ut? Kommer tv dö ut helt till förmån för streamningtjänsterna?

4 Comments

  1. När våran tv gick sönder för några år sedan så började vi titta på streamat. Det visade sig att vi inte saknade den vanliga tvn alls så det slutade med att vi aldrig köpte någon ny. Nu när jag var och hälsade på släkten i jul så blev det lite traditionell tv och jag höll på att bli galen på reklamen, det finns inte en chans i världen att jag går tillbaka till det..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: