Fredag och helgen är här.

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska gå klart. Så fort den är klar har jag planer på att skriva en inköpslista. Jag väntar även på posten och hoppas den kommer snart, jag tror det kan komma ett paket idag. Om ett paket kommer är risken stor att den tas tillbaka med brevbäraren och då får jag lov att hämta paketet på ICA på måndag. Kan låta som små bekymmer men undviker att springa runt i onödan.

Är i alla fall väl värt med helg. Känner att helgen är så väl värd i livet, och om en vecka så åker jag på Mama Mia the party i Stockholm. Det ska bli skönt lite energi inför veckan efter det som kommer bestå av nationella prov. Sedan är det veckan efter det som jag ska tillbaka till Västerås på, och veckan efter det är sista innan sportlovet. Kan inte låta bli att räkna neråt.

Vad gör ni idag? Har ni några speciella planer för helgen?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Fredag och helgen är här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: