Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska gå klart. Så fort den är klar har jag planer på att skriva en inköpslista. Jag väntar även på posten och hoppas den kommer snart, jag tror det kan komma ett paket idag. Om ett paket kommer är risken stor att den tas tillbaka med brevbäraren och då får jag lov att hämta paketet på ICA på måndag. Kan låta som små bekymmer men undviker att springa runt i onödan.

Är i alla fall väl värt med helg. Känner att helgen är så väl värd i livet, och om en vecka så åker jag på Mama Mia the party i Stockholm. Det ska bli skönt lite energi inför veckan efter det som kommer bestå av nationella prov. Sedan är det veckan efter det som jag ska tillbaka till Västerås på, och veckan efter det är sista innan sportlovet. Kan inte låta bli att räkna neråt.

Vad gör ni idag? Har ni några speciella planer för helgen?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa