Sitter på tåget, ännu har vi inte lämnat Falun men snart så. På väg mot studier igen och två dagar i Västerås. Det brukar ge mig massor med energi efteråt, jag blir glad och det känns bra. Vi i min studiegrupp brukar skratta massor och det är så härligt.

Kommer skriva senare jag sitter nämligen runt två timmar ensam på högskolan eftersom mitt tåg är så tidigt mot när vi börjar.

22 kommentarer

    1. Ja det är jättetidigt varje gång jag ska hit :(.
      Åker tåg och lär ta de tiderna som finns så jag kommer hit i tid. Det är nog runt 2 timmars resa med bil tror jag :). Tack fina du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: