Så har sista dagen för denna arbetsvecka gjort sitt. Det var en bra dag och nu sitter jag hemma och laddar inför morgondagens resa mot Västerås och Mälardalens högskola igen, verkligen så roligt. Ser alltid framemot resan dit och all den kunskap jag sedan tar med mig tillbaka.

Eftersom jag lär gå upp vid 4:00 imorgon då tåget går 5:30 och jag vill vara ute i god tid så måste jag lägga mig rätt tidigt idag också. Men det blir bra, en fördel med att resa och gå upp tidigt är ändå att man sover extra skönt på hotellet sedan.

Har ni haft en fin onsdag?

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: