Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Nu till Västerås och specialpedagog!

Så på väg mot Västerås och studier igen. Ser hur gryningen väcker upp Falun. Har varit vaken sedan fyra. Nu ska jag se detta dygn som ett energirikt dygn, där jag lär mig nya saker och får andrum en stund från vardagen.

Skriver när jag är på plats i Västerås igen. Hoppas ni får en jättefin dag.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: