Bröstsmärtor.

Har sjukt ont i bröstkorgen. Det liksom trycker över ena sidan och gör fruktansvärt ont. Haft så i några timmar nu, misstänker att det hänger ihop med muskelsena. Fick massage i måndags och haft ont till och från vid bröstet nu i flera veckor.

Fick tillbaka min tenta som ska kompletteras men det känns okej. Fick snabbt svar från seminarieledaren och det där fixar jag imorgon :).

Idag står flytt på schemat också så vi jobbar till 18:00 ikväll. Blir nog bra, innan man vet ordet av är man hemma.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “Bröstsmärtor.

 1. du kan ha hjärtmuskel inflammation det brukar säga så ifall man har ont
  ja har hjärtklappning från o till ett tag o ont i bröstet så hon pratade med just det om mej idag men nä vi kom fram till mera att ångest det ger muskel o hjärtvärk
  va rädd om dej o annars får du kolla om det är det du har <3
  Ullie recently posted..Nu har jag valt privat

 2. Hoppas att trycket i bröstet känns bättre. Jag trodde jag hade hjärtfel ett tag, gick t.o,m och skökte för det och fick träffa hjärtläkare, men på mig visade det sig vara muskulört och då komma från ryggen =D
  Marie recently posted..Tänk så mycket huvudbry

 3. Galet, var min första tanke… som Du vet har jag sjukt ont i “hjärtat” till å från… tänkte först att nu börjar det bli läskigt om vi är så lika att Du får typ samma åkomma som mig.
  Men kanske Du nu har typ träningsvärk, vi får hoppas det, att det går över fort.

 4. Bröstsmärtor låter inte trevligt alls men jag litar på att du själv kan avgöra när och om du behöver söka vård bara lova att du försöker vara rädd om dig. Jag vet ju att du har haft en hektisk period bakom dig. Skönt att du kan se positivt på tentan, och att det bara var småfix kvar. Det förvånar mig iofs inte alls att det gick rätt bra trots att du har haft mycket att göra, jag har fått för mig att du gärna lägger ner hela din själ i det du gör.
  Sara recently posted..Varför känner jag så? (Analysera mera)

  1. Nej fy det är inte kul alls :(. Absolut jag känner igen detta från i höstas. Ja det gör jag, ska försöka skicka in tentan idag :). Hoppas den blir godkänd då 😀

 5. Uscha, hoppas att du får bort trycket över bröstet <3 Säkert musklerna från massagen, men fy så jobbigt. Skönt att du är okej med att komplettera tentan, det kommer gå toppenbra! Lycka till med flytten, kramar <3
  Johanna recently posted..5 saker jag vill just nu

 6. Fy det låter inte alls bra, hoppas det går över snart, annars får du nog söka för det, bröstet är ju inte bra att ha värk i. Ja dagarna går så fort, när jag är på jobbet känns det som jag knappt hinner dit förän det är hemgång, så skönt med ett jobb som man trivs så på
  Lexochlogan recently posted..BARNEKSEM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: