Dark Mode Off / On
Högkänslighet Specialpedagogprogrammet

Att ladda upp inför en resa.

Vissa dagar kommer man nog aldrig glömma. Jag antar att den här dagen är en sån dag, intensiv och full med saker som pressats in i huvudet. Ibland blir det som att man får hjärnstopp totalt såna dagar, det är som att huvudet säger Nu räcker det. Ungefär så var min dag idag, jag kände nog att huvudet behövde paus en stund.

Hur som helst det blev pannkakor till middag då inspirationen var just pannkaka kan man säga. Vi har inte gjort så mycket mer, jag försöker förbereda mig inför kommande resa både mentalt och även lite kring vad ska jag ta med mig. Tycker alltid att resor även om de bara är för en natt känns som ett projekt. Jag är absolut den som är gladast när man är på väg hem och känner att man överlevt allt.

Jag borde verkligen vika tvätten man har noll lust, samtidigt är det ju sånt där man bör göra när det väl är dags. Men alla dagar finns inte lusten, jag tror faktiskt den för hänga idag.

Vad har ni gjort idag? Har er dag varit lugn eller som min intensiv?

8 Comments

  1. Vissa dagar finns det inte varken energi eller lust att göra de där måsten man egentligen borde göra, antar att det är lika hos Dig som hemma här 😉 ingen som tar å fixar det Du inte gjort, det lär ju vara kvar till en annan dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: