Att vakna inför en lång dag.

Idag blir det en lång dag. Jag har massor med saker att göra idag helt enkelt. Det börjar med jobb fram tills 16:30, sedan 17:30 till 19:00 ska jag vara med i en fokusgrupp på stan. Såg att de sökte folk på Facebook så tyckte det lät roligt. Man får någon liten gåva för man ställer upp, och jag tycker det är roligt att få påverka saker.

När jag kommer hem sedan ska jag passa på att andas och vila. Imorgon så är det torsdag sedan och då efter jobbet ska jag gå hem, städa och andas in helgen. Det ska bli så skönt med fredag utan något inplanerat. Känner alltid så efter veckor där det knappt är någon paus.

Hoppas du får en bra onsdag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Att vakna inför en lång dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: