Sex minuter innan lektion.

Är jag lite smått galen när jag sex minuter innan lektion sätter mig vid datorn för att blogga. Få ventilera några tankar, det är mitt sätt att låta hjärnan får gå ner i varv. Andas och öppna upp för ett må bra i kroppen. Jag tycker om att blogga, som jag tidigare skrivit är det min terapi, och speciellt när huvudet går runt i cirklar.

Jag jobbar till 16:30 idag och sedan 17:30 ska jag till fokusgruppen. Den håller sedan på till 19:00, men vi får en smörgås där så tror det kommer bli bra. Tänkte se om jag ska ta mig en promenad hemåt efteråt. Men det beror på väglag, kyla samt hur mörkt det är.

Nu måste jag avrunda. Hoppas just du har en fantastisk onsdag? Jag började min likt igår med fem bra saker med mig själv, samt att säga till mig själv i spegeln “DET här ska bli den bästa dagen i mitt liv”. Flera gånger sa jag saken, man fylls med glädje och pepp då. Något inombords väcks upp i positivitet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Sex minuter innan lektion.

 • 21 mars, 2018 at 16:35
  Permalink

  Hehe, så där kan jag också göra och Rickard blir tokig på mig när jag ska skriva något vid “fel” tidpunkt. 😀

  Reply
 • 21 mars, 2018 at 17:22
  Permalink

  vilken lång dag det verkar bli för dig idag, men hoppas att du har en bra onsdag ändå 🙂

  Reply
 • 21 mars, 2018 at 17:27
  Permalink

  Om Du går hem så gå försiktig fall det är som här… halt, blött och snömoddigt.

  Fem positiva saker… jaa Du, vete sjutton om jag kommer på så många 😉

  Reply
  • 21 mars, 2018 at 20:27
   Permalink

   Tog bussen, kände att jag är lite för rädd att halka ännu 🙂

   Reply
 • 21 mars, 2018 at 19:04
  Permalink

  Skönt att få ta det lite lugnt innan lektion och hoppas att du har haft en fantastik onsdag. 🙂

  Reply
  • 21 mars, 2018 at 20:24
   Permalink

   Ja jätteskönt :). Imorgon har jag utvecklingssamtal och sedan blir det helg 🙂

   Reply
 • 21 mars, 2018 at 20:23
  Permalink

  Att sätta sig framför datorn är en perfekt avkoppling.

  Reply
 • 21 mars, 2018 at 21:51
  Permalink

  Jag brukar också sätta mig och blogga ibaldn precis innan jag ska klä på mig och gå till jobbet, det fungerar att skriva rätt snabbt om jag kommit på om vad och som du säger avkopplande

  Reply
 • 21 mars, 2018 at 23:05
  Permalink

  Skriver också ofta när jag egentligen inte har tid. Särskilt när jag ska sova och inte spendera tid med telefonen
  ?

  Reply
 • 21 mars, 2018 at 23:20
  Permalink

  hoppas du åkte skjuts hem =)
  ja du långa dagar i bland men dt lyckas ändå gå bra trots allt
  bra att ventiliera o tänka på annat kram

  Reply
 • 22 mars, 2018 at 10:43
  Permalink

  Min blogg är också en typ av ventil, så skönt att bara få skriva ner sina tankar och känslor ibland ?

  Reply
 • 22 mars, 2018 at 15:57
  Permalink

  Jag skulle vilja komma in i det tänket igen. Att hitta även de få minuterna och ta tillvara på dem. Känns som att jag har kommit ur det lite på senaste tiden.

  Reply
  • 23 mars, 2018 at 12:40
   Permalink

   Förstår det, jag hade kommit ur det ett tag men det drar ner mig lätt. Jag måste får att må bra så satte igång igen i vecka 🙂

   Reply
 • 23 mars, 2018 at 08:33
  Permalink

  Älskar dessa glas, så fina! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: