Är jag lite smått galen när jag sex minuter innan lektion sätter mig vid datorn för att blogga. Få ventilera några tankar, det är mitt sätt att låta hjärnan får gå ner i varv. Andas och öppna upp för ett må bra i kroppen. Jag tycker om att blogga, som jag tidigare skrivit är det min terapi, och speciellt när huvudet går runt i cirklar.

Jag jobbar till 16:30 idag och sedan 17:30 ska jag till fokusgruppen. Den håller sedan på till 19:00, men vi får en smörgås där så tror det kommer bli bra. Tänkte se om jag ska ta mig en promenad hemåt efteråt. Men det beror på väglag, kyla samt hur mörkt det är.

Nu måste jag avrunda. Hoppas just du har en fantastisk onsdag? Jag började min likt igår med fem bra saker med mig själv, samt att säga till mig själv i spegeln “DET här ska bli den bästa dagen i mitt liv”. Flera gånger sa jag saken, man fylls med glädje och pepp då. Något inombords väcks upp i positivitet.

32 kommentarer

 1. Hehe, så där kan jag också göra och Rickard blir tokig på mig när jag ska skriva något vid “fel” tidpunkt. 😀

 2. Om Du går hem så gå försiktig fall det är som här… halt, blött och snömoddigt.

  Fem positiva saker… jaa Du, vete sjutton om jag kommer på så många 😉

 3. Jag brukar också sätta mig och blogga ibaldn precis innan jag ska klä på mig och gå till jobbet, det fungerar att skriva rätt snabbt om jag kommit på om vad och som du säger avkopplande

 4. hoppas du åkte skjuts hem =)
  ja du långa dagar i bland men dt lyckas ändå gå bra trots allt
  bra att ventiliera o tänka på annat kram

 5. Jag skulle vilja komma in i det tänket igen. Att hitta även de få minuterna och ta tillvara på dem. Känns som att jag har kommit ur det lite på senaste tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: