Idag var det utedag vid Pumpen i Hosjö med eleverna. Jag hade aktiviteten häng med kompisar. Där fick jag vetskapen om att av sexorna jag har är riktigt duktig på att fläta. Så när hen kom och frågade vad hen skulle göra sa jag; “Jag har hört att du är proffs på att fläta hår, så jag tänkta att du skulle få fläta mitt.” Så flätat hår fick jag. Det blev så himla fint!

Finns det något skönare än att få håret fixat? Jag älskar när någon pillar i håret på mig, hade jag valt gymnasium idag hade jag absolut valt frisör eller styling på något vis. Typ makeupartist eller liknande. Skulle lätt kunna tänka mig att gå en sådan utbildning ett tag, bara för att det är roligt. Synd bara att det kostar så mycket med pengar.

När jag satt på min filt föll ett löv ner, det var så fint trots att det nästan sagt helt hej då. Jag gillar hur skuggan fångades med lövet. Lite tråkigt är det ju dock att jag inte fotograferade det med systemkameran. Men den tar jag ju inte med mig på jobbet direkt.

Efter jobbet åkte jag hem för att sova en liten kortis medan jag väntade på mina studiekamrater som jag skulle ha träff med genom messenger. Vi skulle finputsa på vårat PM som ska lämnas in på söndag. Sen när den och min kvalificerade samtalstenta är genomläst några fler gånger och inskickad på söndag är jag klar med mitt första år på specialpedagogsprogrammet. Det är helt galet, att redan vara klar! Det var ju nyss jag startade denna utbildning.

Så mycket har hänt på ett år i mitt liv. Jag försöker knyta ihop kappsäcken, där tänker jag summera vem jag var för ett år sedan mot idag. Men det får bli i ett inlägg imorgon.

Hoppas du har det ljuvligt i solen? Själv är jag solbrun för första gången sedan jag var barn.

31 kommentarer

  1. Så fina flätor! Det var precis sådär jag tänkte när jag gick makeupkursen. Det skulle bara vara för skojs skull. Tre år senare sitter jag här med ett eget företag 😉

  2. Åh, jag vill så gärna också ha sådana flätor!!! Har verkligen försökt att lära mig att göra på mig själv men det är ju i stort sätt omöjligt..

  3. jätte ina flätor älskar dom
    ja för mej får det gärna rena på natten o solen är som den är nu på dagen lite jämnspelt sådär då slipper vi gräsbränder oxå de varnar för nu
    har har lilla felicia oxå haft ute friluftsag i dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: