Timmarna innan semestern.

Jag har precis vaknat, ska kliva upp alldeles strax. Det är tisdag och vid 12:00 idag går jag på semester. Tänk att imorgon kan jag vakna upp utan några krav på att kliva ur sängen, helt magiskt.

Men först nu så ska jag dusch, äta frukost och jobba mina timmar det kommer att gå fort.

Om jag fick önska skulle det vara att få svar på PM samt skrivuppgiften idag, jag vill så gärna bli godkänd så jag kan lämna detta bakom mig.

Vad gör du idag? Har du något du önskar ska ske?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

33 thoughts on “Timmarna innan semestern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.