Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Timmarna innan semestern.

Jag har precis vaknat, ska kliva upp alldeles strax. Det är tisdag och vid 12:00 idag går jag på semester. Tänk att imorgon kan jag vakna upp utan några krav på att kliva ur sängen, helt magiskt.

Men först nu så ska jag dusch, äta frukost och jobba mina timmar det kommer att gå fort.

Om jag fick önska skulle det vara att få svar på PM samt skrivuppgiften idag, jag vill så gärna bli godkänd så jag kan lämna detta bakom mig.

Vad gör du idag? Har du något du önskar ska ske?

33 Comments

  1. Känslan när man stänger ned jobbet den sista arbetsdagen innan semestern är oslagbar! Det är typ det jag saknar mest med att jobba. Haha 😉

  2. Det är så underbart de där timmarna innan semestern när man bara räknar ner och har en helt orörd ledighet framför sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d