Inlägget är i samarbete med Vanbruun

Jag älskar att stå bakom kameran, det är en sådan härlig känsla att ta med sig kameran ut och bara få stå där och känna hur man formar en bild som skapas och gör så att ett minne skapas för alltid i form av en bild. Jag fotograferar min väns barn en gång i månaden vilket jag ser som en otroligt fin sak att få göra. Men jag har en dröm om att en dag få föreviga en väns förlovning eller varför inte bröllop. Det skulle vara jättekul att få stå där och ta fina bilder som paret sedan kan behålla som minne för resten av sina liv.

Det är något speciellt just med att se människor bli förlovade eller gifta sig. Jag tror att för dem flesta kvinnor anser att ringen är det absolut viktigaste, då är det även otroligt viktigt att just ringen håller form och färgen och är av bra kvalité. För tänkt dig att din förlovningsring skulle lappa färgen eller stenen. Den saken skulle betyga att du skulle bli väldigt ledsen och besviken kan jag tänka mig.

Jag är inte förlovad själv men jag minns när jag var på leklandet med William när han var yngre, jag åkte rutschkana och min Zornring fastnade i ett litet hål i kanan. Detta medförde att stenen blev lös. Som tur var ramlade stenen av hemma så jag kunde gå ner och få den på plats igen, men känslan av uppgivenhet när det skedde var hemsk. Jag tänkte därmed hur det skulle kännas om en förlovningsring skulle gå sönder, en ring som ändå betyder att man lovat någon att stanna med den människan, och som bär ett otroligt fint minne inom sig.

Så därmed vågar jag påstå att just kvalitén på ringen är otroligt viktig. Jag personligen gillar när det är fina och prydliga stenar eller diamanter på ringarna så du riktigt ringen. Men andra gillar när det är lite mer mjukt och osynligt, oavsett vilken modell som passar just dig, tror jag på att man ska utgå ifrån vem man själv är och vad just du är bekväm med, men det samlade begreppet för den perfekta förlovningsringen anser jag vara är att just du ska finna en med kvalité, prisklass som passar dig samt en modell som just du känner dig bekväm med att bära.

Är du förlovad? I så fall hur ser din ring ut? Är du nöjd med den?

22 kommentarer

  1. Jag älskar också att stå bakom kameran, samt min förlovningsring jag har på mig är inte min hehe. Min försvann ju så jag har ärvt och har min mormors gamla förlovningsring på mig =D Men den är en enkel jättefin äkta guldring.
    Mirre recently posted..En liten korall karamell

  2. Jättenöjd med både förlovningsringen & den när vi gifte oss. Vi är bara lite sega med att lämna in dom tyvärr för att det ska jag stå namn & datum i dom. Usch vad vi är sega på det 🙁

  3. Min fästman gick bort för 2 år sedan och det tog mig över 1 och ett halvt år att ta av mig ringen. Den har så mycket betydelse, det är ju en symbol för löftet att älska den andra oavsett vad. ❤

  4. Förlovad & gift, men har aldrig ringarna på mig då jag har för ont i fingrarna,
    mina ringar är av stål och har små diamanter,
    Numera har jag bara en guldkedja med min fars vigselring som smycke, min fars vigselring är av gediget guld, Du vet “förr i tden” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: