Passade på med att vara ute igår, det vad så mycket värt verkligen. Solen värmde till och med och det var riktigt skönt.

Har tagit massor med foton men lägger ut dessa i veckan. Williams lånade cykel blev upphittad igår, inslängd i skogen här ovanför hade tjuven slängt den. Antar att de insåg att att den var för tung att bära på, samt att kätting inte är enklast att bryta upp. Det var Williams kompis som hittade cykeln.

Hoppas du får en fin måndag!

41 kommentarer

 1. Men jisses!!! Va skönt att cykeln blev upphittad igen.. men asså hur tänker folk! Förstår inte hur folk tänker när de får för sig att stjäla.

 2. Så skönt att den blev upphittad! Var den fortfarande i bra skick?
  Igår var det riktigt härligt här med. Det är skönt att solen fortfarande värmer även om graderna sjunkit rejält. 🙂

 3. Vad bra att ni fann cykeln igen! Jag minns när min moped blev stulen från vår trädgård. Jag hade ett jättestort bygellås som de inte hade fått upp utan släpat mopeden en bit. En kompis till syrran kom och knackade på och frågade om jag hade blivit av med min moped och att de tror att det är min de hittat… jag följde med och ja det var min, det var väl typ hundra meter hemifrån!

 4. Nästan som att vinna på en trisslott när man hitta sin stulna cykel. Blev en gång bestulen på min bil, som hittades hemma på bakgården hos en kompis (hon var oskyldig, och bodde i ett våningshus) snacka om slumpen där

 5. Då gör jag ett nytt försök med en ny kommentar och ber om ursäkt för att jag skrev nåt fel.

  Jättetråkigt när ens tillhörigheter inte får vara i fred. Min son fick sin moppe lite förstörd när den stod utanför skolan början på förra månaden.
  Jeanette recently posted..Ny overall

 6. Så skönt att cykeln är återfunnen. Det känns trist att folk skall ha så svårt att skilja på mitt och ditt. Härligt med en promenad i solen, jättefin bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: