När ens barn fyller 14 år.

Jag började morgonen som varje år sedan Williams ettårsdag. Jag tar ett ljus och ett morgonpaket, sedan går jag in och sjunger “Ja må han leva“.

Vi hinner sällan äta frukost tillsammans på veckorna, men idag såg jag till att göra en frukost åt oss båda. Jag hade förberett med ägg kvällen innan och köpt hem färskt bröd. Vi åt tillsammans och firade in att han jag älskar mest fyller 14.

Efter jobbet åkte jag hemåt, då fick jag se Williams tröja på honom som han fick av mig och sin pappa i morgonpaketet idag. Eftersom hans pappa Björn kom hit så fick han vara med när William öppnade sitt andra paket från oss. Det var ett par jeans, utöver det fick han 700 kronor från oss som han ska köpa ha till att köpa en ny telefon med. Han har önskat sig pengar av släktingar och det ser ut att bli en telefon för honom.

Vi tog bilen ner mot stan för att gå till Basta för födelsedagsmiddag. William hade sina nya jeans och tröjan på sig. Eftersom han inte vill vara med på bilder längre tog jag några bakifrån.

Det var första besöket på BASTA för min del. Maten var hur god som helst och dit kommer jag vilja gå fler gånger.

Ganska härliga menyer tyckte jag, de var liksom så inbjudande.

Jag tycker om Italiensk mat och det var liksom mysigt att äta där och befinna sig på platsen samtidigt. Vi som gick dit för att fira William var, Jag, Björn (Williams pappa), Williams farmor och hennes karl, samt Williams farfar.

Jag tog mig en pizza, det var en Margarita och den var riktigt god.

William har pratat enda sedan BASTA öppnade att han ville testa deras Nutellapizza så det gjorde han idag. Jag är allergisk så det blev ingen efterrätt för mig, men det gjorde mig inget jag var helt proppmätt från maten.

Den var i alla fall väldans fin så jag förstår att William var imponerad, det var en sådan där perfekt födelsedagspizza. Alla utom jag delade alltså på den. Det är nutella, minimarshmallows, granatäpple samt vad jag fått för mig päron.

Stort grattis finaste William på din fjortonårsdag! Tänk att jag fått gåvan att vara din mamma i fjorton år! Det är jag oerhört tacksam över!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

50 thoughts on “När ens barn fyller 14 år.

 1. Vilken mysig tradition! Något sånt vill jag också ha med min son. Det var fina presenter, han måste ha varit nöjd. 🙂
  Åh, Basta var jag på förra sommaren. Tyckte det var så gott! men blev för mätt för att testa den där nutellapizzan :p

  1. Ja det är mysigt verkligen, han får känna sig lite extra speciell då :D. Han var helnöjd :D. Men så roligt :D, förstår dig, jag var tokmätt efter maten 🙂

 2. Åh fint av dig att du sjunger för honom fortfarande!
  Mysigt att få äta frukost tillsammans, speciellt då ni inte hinner med så ofta.
  Vad kul att han sparar och väljer att en telefon själv, kan tycka att unga idag bara ber om dyra saker av föräldrarna som betalar snällt för att få sina barn nöjd.

  Vilken mysig restaurang, där hade jag velat äta speciellt den sista pizzan med nutella!
  Du kan verkligen fotografera, jag älskar dina bilder!
  Ida recently posted..De lilla extra i vardagen

  1. Åh ja man förtjänar sång på sin födelsedag :D. Ja det var det verkligen är lite tråkigt att man inte hinner med det oftare :/. Ja det är ganska kul han har fått lära sig det sedan han var ganska liten :D. Tusen tack så glad jag blir över den kommentaren 🙂

 3. Vilket härligt ställe det ser ut att vara, brukar det vara mycket folk eller är det ett sånt där mysigt lite mindre ställe? 🌸

  1. Ja det var verkligen det :), han var nöjd :). Ja absolut nu har han ju varit det i ett år men är i alla fall närmare året att börja nian ;). Så kul att han fyller 13 nästa år 🙂

 4. Lever du och hans pappa separat? i så fall en eloge till er som verkligen kan fira och umgås ihop. Livet blir så mycket bättre då. Och grattis till killen

 5. Så kul att kunna samlas alla och fira sådär, och stället såg verkligen urmysigt ut! Sådär enkelt, charmigt. ..Och nutellapizzan såg riktigt farlig ut! :O

  1. Ja det är en liten tradition att William får välja ett ställe att äta ute på under sin födelsedag :). Har bara blivit så :).
   Det var den verkar det som :D. Är allergisk så jag kan inte bedöma 😉

 6. Gud vilken mysig restaurang! Både vanliga och efterrätts pizzan såg helt otroliga ut 😍
  Lät som att han haft en väldigt bra födelsedag!

 7. Vilken mysig födelsedag det blev för honom. BASTA såg jättetrevligt ut. Nutellapizza vet jag inte om det lockar, men yngsta dottern hade varit i himmelriket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: