Jag minns det som igår fastän det idag gått 14 år. Du föddes 12:55 och och mitt hjärta flyttade ut från min kropp. Du gav mig mina lungor luft, mitt liv blev meningsfullt. Att du idag blir fjorton år min älskade son, jag förstår det knappt.

Förlossningen med William tog 4 timmar och 25 minuter. Jag älskade honom så totalt från första stund, det är märkligt det där hur snabbt tiden går och hur fina minnen man lyckas skapa med en människa. Han har varit en del av mig hela mitt vuxna liv. Jag älskar honom så högt, man tror inte att kärleken kan växa för varje sekund men det gör den. Tänk att jag fått älska dig i hela 14 år fina barn!

Jag önskar dig en helt fantastisk fjortonårsdag älskade William! Jag älskar dig mer än någonting annat!

68 kommentarer

 1. Gratulerar på födelsedagen!! ? Hoppas din son får en kanon dag! ☺️ Blev mamma själv för två månader sedan. Håller med om att tiden verkligen rusar fram. Vart tar den vägen. Barn växer verkligen upp fort ?

 2. Stort grattis till William, och till dig som får vara hans mamma!
  Åh vad jag blir rörd av din text. Den där kärleken alltså – där kan man ju verkligen snacka om kärlek vid första ögonkastet när ens barn kommer. 🙂 kan knappt heller förstå hur kärleken kan växa så, men den gör ju det och kan nu bara föreställa mig hur stor den kommer vara om14 år. 🙂

  1. Tusen tack fina du <3 :D.

   Ja verkligen visst är det så, helt galet vilka känslor som kan komma till en människa så där :D. Det är ju så spännande hur kärleken bara växer och växer 🙂

  1. Tack :). Jag skriver inte så mycket om honom då han bett mig att låta honom vara utanför bloggen numera. Däremot är det okej med vissa bilder då och då :). Jag respekterar den saken eftersom han är så pass stor :).
   Vi firade den med restaurangbesök 🙂

 3. Inser när du skriver denna text att hallå, vi är ju jämngamla typ. (-84 själv) har (ursäkta) alltid trott att du är mycket äldre, närmare 50. Tror det är nått i hur du skriver dina texter. Tänkt så mycket man kan tolka via den skrivna texten

  1. Visst är det så jag är född 84 :). Det kan nog vara så, jag är nog en äldre själ :). Dock ser jag väldigt ung ut när man träffar mig ;). Folk tror jag är runt 20 och jag får alltid frågan om halv biljett på bussen 😉

 4. Så härliga bilder! Det är fantastiskt att bli mamma men jag vet inte hur det är att föda vaginalt eftersom jag fött mina båda barn med kejsarsnitt. Stort Grattis till William på 14-årsdagen!

 5. Åh, grattis! Både till honom och till dig 🙂 Det är helt galet så fort tiden går.. Jag har syskonbarn som föddes igår som går på högstadiet..jag får inte ihop det. Jag själv har ju inte blivit så gammal :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: