Ett gäng med Willow tree figuriner.

Förra veckan vann jag en Tradera auktion med ett helt gäng med Willow tree, det var Mother and son som jag velat ha under flera år, father and son, ett hus att placera figurerna i samt en Sister and brother. Jag älskar att ha dessa fina figurer i mitt hem och blir alltid så glad av att titta på dem.

För att visa skåpet så öppnade jag dörrarna och satte Sister and brother på hyllan.

Min lilla samling tillsammans. Tycker så mycket om dessa fina figurer, de gör mig som jag skrev tidigare väldigt glad.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

52 thoughts on “Ett gäng med Willow tree figuriner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: