Förra veckan vann jag en Tradera auktion med ett helt gäng med Willow tree, det var Mother and son som jag velat ha under flera år, father and son, ett hus att placera figurerna i samt en Sister and brother. Jag älskar att ha dessa fina figurer i mitt hem och blir alltid så glad av att titta på dem.

För att visa skåpet så öppnade jag dörrarna och satte Sister and brother på hyllan.

Min lilla samling tillsammans. Tycker så mycket om dessa fina figurer, de gör mig som jag skrev tidigare väldigt glad.

52 kommentarer

  1. Dom var väldigt fina ! Men dock inget jag skulle ha hemma 🙂 . Tycker de blir alldeles för mycket saker överallt 🙂

  2. Dom är verkligen jättefina! Brukar inte vara pigg på skulpturer utan mer för någon guld hjort, lyktor och starinljus. Men dessa var verkligen jättefina. Alla tillsammans (din samling) har så många fina drag och gillar hur den personen har skapat dom! ?

  3. Åh, du har så mycket fint hemma 🙂 Roligt med auktionsköp! Jag har aldrig köpt på auktion själv, men min pappa har alltid varit flitig köpare via auktion och han hittar också massa fint den vägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa