Inlägget är i samarbete med fst säkerhet.

Som du som läser min blogg relativt ofta vet har William nu blivit av med två cyklar i området vi bor på. En av cyklarna hittades slängd i skogen och det var även den som stod inlåst i förrådet i huset där vi bor. Det här har fått mig att tänka lite extra kring säkerhet och hur oskyddad man dagligen är.

Jag hyr min bostad, därmed är det ett företag som har hand om att vi boende ska känna oss trygga. Men hur fungerar det då om man bor i en bostad där bovärden inte har någon form av säkerhet förutom vanliga lås till bostaden? Jag upplever att idag 2018 borde det ligga i hyresvärdes intresse att ta hand om sitt företag och ordna med tagg och larmsystem till sina bostäder likaväl som de sätter in larm till sina kontor.

Jag vet att det finns säkerhetsföretag i Dalarna som jag anser att de som hyr ut min bostad borde ta sig för att anlita för oss kunders säkerhet. För visst är det bra att sätta larm och kod på kontoret men i slutändan finns det ändå mer pengar att hämta i bostäderna.

Jag vill bli egenföretagaren en dag och då kommer jag inte tveka att skaffa mig säkerhet från ett känt säkerhetsföretag här i Dalarna och Falun. För mig handlar säkerhet om både skydd för mig själv, men även nöjda kunder.

4 kommentarer

  1. Så tråkigt att höra att människor inte kan låta andras grejer vara i fred.Det är väldigt vanligt vid denna årstiden att man blir av med sin cykel tyvärr.Det är tyvärr nackdelen med att bo i stan det räcker inte med att ha dubbel lås på cykeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: