6 koppar från Ostindia. Premie från Bonniers bokklubb.

Jag satt på min Instragram förra veckan och fick upp reklam från Bonniers bokklubb. Om man gick med där skulle man få 6 Ostinida koppar och en bok för 89:-. Du åtar dig att handla 3 böcker, och det är valfritt vilka. Jag tänkte satsa på lite barnböcker. Jag kunde som sagt inte motstå detta erbjudandet och i onsdags hämtade jag ut paketet.

Så otroligt vackert porslin, jag blev jätteglad eftersom jag förra veckan fyndade ett gäng fat från Ostinda på Ta till vara här i stan.

Vill du också ta del av samma erbjudande som jag gjort? Jag delar självklart länken med dig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “6 koppar från Ostindia. Premie från Bonniers bokklubb.

 • 5 oktober, 2018 at 12:29
  Permalink

  När jag ser kaffekoppar får jag en liten nostalgikick Förr drack man alltid ur kopp, och då jag var ung ( låter ju som jag är lastgammal nu) så skulle man alltid ta fram finporslinet då man hade främmande på besök. Nu finns det bara muggar hos mig,

  Reply
  • 6 oktober, 2018 at 22:25
   Permalink

   Jag älskar att få gå tillbaka till tiden från förr, jag saknar att få ha det så 😀

   Reply
 • 5 oktober, 2018 at 12:43
  Permalink

  Halleda vad söta koppar. Jag skulle med vilja ha såna fina koppar. Men vet inte riktigt varför för jag tycker själv inte det är någon hitt att dricka ur sådana och har aldrig dem gästerna som hade druckit ur dem heller. :p

  Reply
  • 6 oktober, 2018 at 22:26
   Permalink

   Jag älskar att plocka fram fint porslin, det är så kul för det uppskattas alltid 😀

   Reply
  • 6 oktober, 2018 at 22:23
   Permalink

   Ja det kan vara rätt kul :). Oftast förbinder man sig till att köpa tre böcker 🙂

   Reply
 • 5 oktober, 2018 at 15:28
  Permalink

  Wow, snacka om att ha flyt med samlandet nu 😀 Men jag blir lite nyfiken, hur mycket ur serien har du lyckts samla på dig hittills? 😀

  Reply
  • 6 oktober, 2018 at 22:22
   Permalink

   Ja ibland får man det :). Jag la ut lite bilder idag :), så kika in på dagens datum när du har möjlighet så ser du min samling 🙂

   Reply
 • 5 oktober, 2018 at 15:48
  Permalink

  Vilka fina muggar! Jag måste verkligen få se din insamling nu. Allt jag har sett hittills är så himla vackert!

  Reply
 • 5 oktober, 2018 at 15:51
  Permalink

  Vad fina de var! Så kul att börja samla på en ny serie porslin. Jag fick ett gäng koppar med fat av mina farföräldrar för ett antal år sedan, som jag letar runt på loppisar efter fler delar till 🙂

  Reply
  • 6 oktober, 2018 at 22:21
   Permalink

   Visst är de fina :). Ja det är verkligen jätteroligt 🙂

   Reply
 • 5 oktober, 2018 at 17:09
  Permalink

  Men åååå du har så fina saker att fika med. Kan du inte bjuda snart? Kram

  Reply
 • 5 oktober, 2018 at 17:39
  Permalink

  Jättebra erbjudande 🙂 Så har jag också gjort en gång. Det var några andra koppar från Rörstrand som jag nappade på den gången och jag köpte några böcker till mitt barnbarn, sedan hade jag kopparna. Det där ostindia porslinet är jättefint 🙂

  Reply
  • 6 oktober, 2018 at 22:15
   Permalink

   Visst är det :D. Det är ganska smart att ta erbjudanden om man vet att man vill ha både böcker och porslin 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: