6 koppar från Ostindia. Premie från Bonniers bokklubb.

Jag satt på min Instragram förra veckan och fick upp reklam från Bonniers bokklubb. Om man gick med där skulle man få 6 Ostinida koppar och en bok för 89:-. Du åtar dig att handla 3 böcker, och det är valfritt vilka. Jag tänkte satsa på lite barnböcker. Jag kunde som sagt inte motstå detta erbjudandet och i onsdags hämtade jag ut paketet.

Så otroligt vackert porslin, jag blev jätteglad eftersom jag förra veckan fyndade ett gäng fat från Ostinda på Ta till vara här i stan.

Vill du också ta del av samma erbjudande som jag gjort? Jag delar självklart länken med dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “6 koppar från Ostindia. Premie från Bonniers bokklubb.

  1. Jättebra erbjudande 🙂 Så har jag också gjort en gång. Det var några andra koppar från Rörstrand som jag nappade på den gången och jag köpte några böcker till mitt barnbarn, sedan hade jag kopparna. Det där ostindia porslinet är jättefint 🙂

  2. Vad fina de var! Så kul att börja samla på en ny serie porslin. Jag fick ett gäng koppar med fat av mina farföräldrar för ett antal år sedan, som jag letar runt på loppisar efter fler delar till 🙂

  3. Wow, snacka om att ha flyt med samlandet nu 😀 Men jag blir lite nyfiken, hur mycket ur serien har du lyckts samla på dig hittills? 😀

  4. Halleda vad söta koppar. Jag skulle med vilja ha såna fina koppar. Men vet inte riktigt varför för jag tycker själv inte det är någon hitt att dricka ur sådana och har aldrig dem gästerna som hade druckit ur dem heller. :p

  5. När jag ser kaffekoppar får jag en liten nostalgikick Förr drack man alltid ur kopp, och då jag var ung ( låter ju som jag är lastgammal nu) så skulle man alltid ta fram finporslinet då man hade främmande på besök. Nu finns det bara muggar hos mig,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: