Jag satt på min Instragram förra veckan och fick upp reklam från Bonniers bokklubb. Om man gick med där skulle man få 6 Ostinida koppar och en bok för 89:-. Du åtar dig att handla 3 böcker, och det är valfritt vilka. Jag tänkte satsa på lite barnböcker. Jag kunde som sagt inte motstå detta erbjudandet och i onsdags hämtade jag ut paketet.

Så otroligt vackert porslin, jag blev jätteglad eftersom jag förra veckan fyndade ett gäng fat från Ostinda på Ta till vara här i stan.

Vill du också ta del av samma erbjudande som jag gjort? Jag delar självklart länken med dig.

20 kommentarer

  1. När jag ser kaffekoppar får jag en liten nostalgikick Förr drack man alltid ur kopp, och då jag var ung ( låter ju som jag är lastgammal nu) så skulle man alltid ta fram finporslinet då man hade främmande på besök. Nu finns det bara muggar hos mig,

  2. Halleda vad söta koppar. Jag skulle med vilja ha såna fina koppar. Men vet inte riktigt varför för jag tycker själv inte det är någon hitt att dricka ur sådana och har aldrig dem gästerna som hade druckit ur dem heller. :p

  3. Åh vad spännande att vara med i en bokklubb! Jag har funderat på att gå med i en men är lite osäker på vad det innebär. Måste funderar vidare på det. Vad fina koppar du fick i alla fall! 😀 // Petra Elisabeth

  4. Wow, snacka om att ha flyt med samlandet nu 😀 Men jag blir lite nyfiken, hur mycket ur serien har du lyckts samla på dig hittills? 😀

  5. Vad fina de var! Så kul att börja samla på en ny serie porslin. Jag fick ett gäng koppar med fat av mina farföräldrar för ett antal år sedan, som jag letar runt på loppisar efter fler delar till 🙂

  6. Jättebra erbjudande 🙂 Så har jag också gjort en gång. Det var några andra koppar från Rörstrand som jag nappade på den gången och jag köpte några böcker till mitt barnbarn, sedan hade jag kopparna. Det där ostindia porslinet är jättefint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa