Mitt huvud protesterade igår, somnade när jag kom hem och lagade sedan middag efteråt, försökte hålla mig vaken för att slippa värken det gick lite sisådär. Med riktig smärta blir det svårt att koncentrera sig.

Får hoppas denna dag blir bättre. Idag runt 20:00 kommer Björn (Williams pappa) hem till Sverige igen efter en veckas jobb i Kina. Veckan har gått väldigt fort måste jag säga, tycker nyss han reste iväg. För er som undrar så åker han dit på jobb då och då.

Hoppas din dag blir bra!

77 kommentarer

 1. Hoppas verkligen att huvudvärken är borta tills idag! ? Låter spännande på ett sätt att få arbeta utomlands. Tack vännen, och hoppas även du får en toppen dag! ?

 2. Försöker ditt huvud säga dig något tro? :/ eller var det nattens dåliga sömn som gjorde sig påmind kanske. Hoppas idag blir en bättre dag. <3
  Spännande att få åka utomlands på jobb, även om Kina kändes väldigt långt bort. 🙂

 3. Usch att ha huvudvärk är aldrig roligt och hoppas att du mår bättre redan idag.Den bästa medecin är nog då att sova bort skiten.

 4. Ont i huvudet och ont i magen är de två värsta sakerna! Då orkar man verkligen ingenting.. Får hålla tummarna att den inte kommer tillbaka idag! Spännande att åka på jobb i Kina ibland??
  Chanelle recently posted..Redigeringens under

 5. Jag hoppas att du inte får huvudvärk i kväll igen. Det är ju bara så jobbigt att ha sån huvudvärk. Så roligt att Williams pappa kommer hem igen efter en jobbvecka i kina. Häftigt ändå att få jobba i kina ?
  Jennysvardag recently posted..Envist halsont

 6. Å, kämpigt med huvudvärken! Hoppas verkligen att den blir bättre snart. Du har säkert redan koll på detta men tipsar ändå, jag blev hjälpt av akupunktur när jag hade väldigt mycket huvudvärk (spänningshuvudvärken blev klart bättre, migränen behöver jag fortfarande medicinera mot) så OM du inte har testat – gör det! ??

 7. Oj vilken resa att åka i väg till Kina för jobb, låter ändå lite rikare på erfarenhet! håller med om att veckorna går så fort, kanske för att det varit fina höst dagar tänker jag?

 8. Vad jobbigt med huvudvärk, jag hade med huvudvärk igår och jag klarade knappt av barnen på eftermiddagen. Hatar de dagarna när huvudvärken blir så tilltaglig att man inte kan koncentrera sig. Hoppas du slipper den idag 🙂

 9. Men fy din stackare känner igen det där huvudvärken tar kål på en.

  Skönt han kommer hem får du kanske lite avlastning så du kanske kan somna tidigt ikväll ❤️

 10. Så jobbigt med huvudvärk. Hoppas verkligen det ger sig, för det kan förstöra vilken dag som helst 🙂 Iaf är jag helt utslagen.

 11. Håller med dig om att veckan har gått riktigt fort, spännande att han jobbar i Kina, vad jobbar han med för någonting då? 🙂

  1. Ja det är hemskt eller hur :(. Tror helt klart vissa är känsligare än andra. hehe jag som är flygrädd hade aldrig fixat det men är ju kul när andra är nöjda med jobben 😀

 12. Tråkigt med huvudvärk. Hoppas det är mycket bättre nu. Det var en väldigt snygg mugg på bilden. Williams pappa måste ha ett jätte spännande jobb ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: