Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya fransar & en kopp te framför brasan.

Idag gick jag ner till stan för att besöka Studio Face and body för att fylla på mina fransar igen. Jag blev jättenöjd, Malin som tjejen som fixade mina naglar förut hette har slutat så nu fick jag en tjej vid namn Therese istället hon var jätteduktig hon med. Blev riktigt nöjd!

Mitt från vardagen är denna bild i alla fall, fransarna syns lite bättre och på sängen ligger tvätthögen jag skulle ta mig för att fixa med senare under dagen vilket jag så klart gjorde.

Efter att jag fixat fransar och tagit kort på mig själv i ett försök att föreviga mitt liv. Så värme jag en kopp te, tog två frukostknäckebröd med ost och satte mig framför min favoritplats numera, brasan. Det värme så skönt och mackorna och teet blev liksom så mycket godare där på golvet framför brasan.

När William kom hem tittade vi på senaste avsnittet av Riverdale tillsammans, sedan drog han till kyrkan för att vara på deras ungdomshäng. Själv sitter jag här och ser att klockan snart tickar över på midnatt, så är nog lika bra att gå och lägga sig nu. Det är ju en dag imorgon också.

56 Comments

 1. Vilken mysig dag du har haft, det där med öppen spis sitter aldrig fel ?

  Jag ska med ta och boka tid för att göra fransar, jag saknar det så mycket!!!! Men känner sig så fräsch på morgonen och slipper överdriva med sminket ?

 2. Fint det blev! Funderat på fransar men jag har ju glasögon så det kanske inte vore så bra med långa fransar som går emot glaset.. 😛
  En sån kamin har vi också, är nog inte många som har kamin från Jula i Tunisien. 🙂 Men den värmer skönt här när det blir kallt om vintern.

  1. Har också glasögon det är inga problem alls :D. Går jättebra och de kommer inte mot glasögonen alls :D.
   Haha det kan jag tänka mig :D. Hörde att de hade på Jula med :D. Jag köpte min på Rusta 😀

 3. Blev jättefint med fransarna!? Gud vad mysigt med en sån liten brasa. Skulle också vilja ha en sån brasa, kan man ha det i lägenhet? (vet inte hur de där små fungerar)
  Kollar också på Riverdale? Börjar bli lite spännande ändå!

 4. Så fint det blev! Jag har långa ögonfransar så det där är inget för mig, men jag hade varit glad om mina fransar hade varit mörkare så jag sluppit måla dom så mycket. Naglarna hade jag gärna fixat, men jag vet inte om det funkar nu när jag skall mäta syresättning och opereras m.m. Det ser verkligen mysigt ut där framför brasan 🙂

  1. Tack, har haft ett tag men är skönt när man kan fylla på :). Har också långa fransar naturligt men gör detta för att slippa mascara är så ljus nämligen 🙂

 5. Så fint!
  Jo ser är dyrt att gymma. På sats kostar det över 600 månaden men jag tränar på friskis och svettis och där är det halva kostnaden. Känns bättre i plånboken
  ?

 6. Riverdale är ju såååå bra!!! Snygga fransar på en snygg brud. Jag slutade med fransar för ett tag sen. Jag är en ögonkliare så det går inte. Jag blev tokig!! Kram

 7. Åh så mysigt att sitta och dricka te framför en sprakande och värmande brasa!? Tror jag får tända en i en kakelugn ikväll? Fransarna blev jättefina!?

 8. Vad skönt att brasan värmer upp lägenheten så du slipper frysa i din kalla lägenhet.Vad roligt att höra att du är nöjd med den nya tjejen som gjorde fransarna på dig.

 9. Åh va fint de Blev! Faktiskt varit lite sugen på att testa för att slippa mascara, hur länge brukar de hålla innan man behöver byta? ??

 10. Alltså, är det en äkta brasa eller bara en för inredningseffekt? Misstänker att sladden brevid hör ihop med den nämligen? Kan göra dig lite avundsjuk för sitter just nu och värmer mina fötter på spiskanten medans brasan sprakar

  1. Nej det är en som drivs på EL köpte den för en vecka sedan och skrev ett inlägg om det. Min bovärd vägrar inse att det är för kallt här så i ren och skär desperation åkte jag till Rusta för att handla ett element. Kom hem med ett element samt denna som avlägger varmluft. Äntligen slipper jag gå med raggsockor inomhus :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: