Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

När man behöver låna.

Det flesta kommer någon gång att vilja låna pengar. Det kan vara till den där bilen du önskar dig, eller kanske till något annat som du känner att just detta behöver jag ett lån till.

Jag fick nyligen höra om Lendify som är en tjänst där medlemmarna lånar pengar av varandra. Man kan alltså säga att man blir en del av en tjänst där du slipper bankens mellan händer. Det som Lendify erbjuder är även en tjänst där du som är lojal får poäng som gör att du kan byta mot längre räntor. Det här är verkligen något jag tänker är väldigt bra, speciellt när man sitter där med ett lån.

På Lendify kan du lätt få upp fakta om pengarna du vill låna, samt hur mycket du får låna. Jag tycker detta verkar väldigt bra. Lendify erbjuder låga räntor vilket jag vet att det flesta vill ha. Jag tycker tjänsten verkar riktigt bra om du ska ta ett lån.

Har du provat Lendify? Vad tyckte du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.