Jag hade ett party i augusti som du kanske minns? Idag hade jag party igen. Detta då mina gäster samt jag gärna ville se alla nyhetssläpp. Denna gång blev det inget köp för min del, det var inget jag behövde. Men det var trevligt att få hit säljare och gäster, samt att titta på lite kläder.

Jag har handlat Me&I kläder sedan 2006, på den tiden var det endast barnkläder, men William har inte under många år varit intresserad av dessa kläder nu så jag handlat helt och hållet åt mig själv. Deras kläder är såna där perfekta lärarkläder eftersom de inte åker ner. Just att visa rövskåran eller klyftan är liksom ganska ocharmigt när man arbetar som lärare, och detta är något som Me&I’s kläder inte gör.

Det var jättetrevligt att träffa lite människor, jag bjöd på bullar och serverade dessa på en Mon Amie tallrik. Vi drack kaffe, och gästerna shoppade på. En helt perfekt stund en lördag som denna.

38 kommentarer

 1. Skåran har jag klarat mig från men inte klyftan dock. Jag trodde att jag kunde ha lite finare kläder när jag gick från förskola till förskoleklass men icke sa nike.

  Jag förstår ditt problem 🙂
  Linda recently posted..4 Månader

 2. Men ååh vad mysigt. Känner igen Me&I från tide då dom var nya, min tös hade en del plagg därifrån. Visste dock inte att dom numera även säljer kläder till vuxna. Ska ta och titta upp det. Tack för info. Önskar dig en fortsatt trevlig helg. Kram
  Vano recently posted..Att plocka fram sin inre Picasso

 3. Vilka bra kläder det låter som. Tänk att alla rörmokare skulle behöva såna kläder ? hahah kläder ser jättefina ut, bullar ser så goda ut. Roligt med ett klädparty med vänner och säljare ?

 4. Vilket bra sätt att förena nytta med nöje! Det verkar ha varit en riktig bra grej ? Fina bilder också ?

 5. Så himla kul med me&i-party, jag ska ha ett i slutet av november ? brukar köra ett party per säsong, ett lätt och trevligt sätt att umgås. Förstår vad du menar med bra läderkläder, jag gillar att alla deras kläder är så mjuka och sköna men ändå ser lite mer dressade ut. Känns som att gå i mjukiskläder utan att se ut som det ?

 6. Jag förstår att du älskar deras kläder vem gör inte det utav oss vuxna? Vad roligt att du fick ihop ett gäng hemma hos dig.Jag har faktiskt funderat på att bli säljare för dom och har till och med haft telefonen interjuv med en av dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: