Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

En matta för lekande barn.

Inlägget är i samarbete med Kilands mattor.

Som ni vet fotograferar jag då och då barn. Det är något jag tycker är väldigt roligt och till sådant kan man ibland behöva lite rekvisita. Så när jag fick ett samarbete med Kilands mattor tänkte jag varför inte? Jag tycker att en barnmatta kan göra mycket för ett rum och speciellt när det är lekfulla sådana.

Tanken var att jag till dessa foton skulle haft barn med, men nu var det så att det inte var så enkelt att få till en fotografering i helgen så istället fick det bli att jag fotograferar med lite leksaker. Jag la det klassiska barnspelet med grodor, en leksaks myra på hjul och en väska på matten. Du vet att när barn leker kan nästintill vad som helst hända. Det är det som är charmen med barn.

Tänk dig att vara liten och liggandes på barnmattor i ditt rum, i lekens värld bor det grodor och myror som invånare på gatorna. Just nu är den rosa grodan mitt i ett jättehopp där han ska vinna mästerhoppet i grodhoppning. Myran är på väg dit för att titta på och stötta sig bästa vän, spänningen är olidlig kommer grodan att ta sig i burken? Kommer han att slå världsrekordet?

Myran stannar upp och tittar in på sin kompis, han kör ut mot vägen för att se om han kan heja på ännu mera och det gör han. Grodan vinner och myran jublar! Vänskapen och glädjen speglar sig genom leken.

Jag måste säga att mattan också är otroligt härlig att ligga på, den är mjuk och smälter in i golvet. För ett barn som vill leka på denna blir det en glädjande stund där du kan ta en bok och kudde för att läsa på. Det finns hundra olika möjligheter för dig att använda denna matta. Söt är den också, jag kan rekommendera ett köp.

18 Comments

  1. Det är absolut inget fel på din fantasivärld och dessa bilderna var ju helt underbara att titta på ?Jag har kollat in denna mattan väldigt länge till sonen men min plånbok sätter tyvärr stopp

  2. En sådan skulle jag behöva till min egna son när han börjar leka med leksaker! Det finns så många med gräsmattor och denna är antagligen med snö. Vilket är jättemysigt tema på mattan! 😀 Den är jättefin!

  3. Mattan gör som du säger väldigt mycket i ett rum. Härligt att inreda barnrummet med en matta som uppmuntra till lek. 🙂

  4. Så otroligt fin matta ! En matta kan verkligen göra stor skillnad i ett rum 🙂 ! Jag har fortfarande inte hittat en matta till barnens rum 😀 ska kika in där o & kolla 😀

  5. Superfin matta. Jag gillar att den är så enkel och på så sätt bjuder in till fantasilek där allt kan hända. Barn älskar att leka på mattor på golvet.

  6. Har denna mattan, och jag älskar den. Barnen är förtjusta i den och jag är överlycklig över att den vi hade åkte ner i källaren till bilarna där nere – innebär att jag slipper se den så ofta :p haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: