Jag fick sådan huvudvärk på jobbet igår. Det riktigt pulserade, åkte hemåt och gick in och handlade på Maxi. Blev bara värre och värre, denna gång var det helt klart hormonellt. Jag åt middag och sedan la jag mig i min säng och sov i en timme, smörjde in mig med liniment och först då började huvudet lugna ner sig.

Idag är det tisdag och jag hoppas på en huvudvärksfri dag. Jag tänkte att det blir att åka hem, städa och dammsuga samt handla något till middagen efter jobbet. Sedan ska jag bara ta det lugnt.

Vad ska du göra idag?

35 kommentarer

 1. Fy för huvudvärk, skönt att det gick över med liniment. Jag köpte någon geleremsa som man sätter på pannan och den hjälper mot huvudvärk när den blir för hemsk. Den finns på apotea. Hoppas att du slipper huvudvärken idag
  Jennysvardag recently posted..Seg tisdag

 2. Hoppas att huvudvärken håller sig borta!
  Idag är jag ledig från campus och skall faktiskt ta ledigt från skolarbetet också och köra till min syster och hälsa på henne tänkte jag. Var länge sen vi umgicks =)

 3. Fy på huvudvärk! Jag brukar få spänningshuvudvärk och mår bljak när den kommer. Den brukar sätta sig i pannan och är så irriterande ? Hoppas du mår mycket bättre idag.

 4. Så jobbigt med huvudvärk, hoppas att du slipper den idag! Här är det plugg o sen äntligen hämta barnen som varit några dagar hos sin pappa. ??

 5. Att du orkade gå in och handla och sen göra middag. Det var strongt gjort. Vad använder du för liniment?
  Hoppas det blivit en bättre tisdag. Här görs det inget särskilt då det är regnigt, så det har blivit en mysig innedag. 🙂

 6. Fy så hemskt det är när man får en sån rejäl huvudvärk! Man funkar ju knappt inte. Hoppas att du har klarat dig undan idag?
  Jag har ägnat en stor del av dagen åt att åka till lasarettet och kolla hur handen läker.
  Lillan Kind recently posted..En glad fotomodell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: