Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Ett vackert armband.

I samarbete med INF.se

Det är många idag som använder Fitbit charge 2, vilket är något som jag upplever som något väldigt bra vid träning. Den räknar din puls, kan hålla koll på din distans som ett exempel.

Men om man har något sådant vill man ju gärna även att den ska vara snygg att bära. Jag är nog inte ensam om att någonstans tycka att det finaste som finns är när man har något fint på sig, om det dessutom då bär en nyttig funktion kan man inte annat än att känna en extra glädje över att lyckats fått tag på just den perfekta saken.

Det var då när jag hittade dessa fina Fitbit charge 2 armband i olika färger som är riktigt läckra och finns så det faller alla människor i smaken. Själv föredrog jag så klart det rosa. Jag har alltid lite extra känsla för saker som är rosa, om jag ska välja något är det alltid det rosa som jag väljer i allra första hand. Det är så fint på något sätt och så enkelt. Jag skulle inte kalla mig för typen som tyckte extra mycket om rosa som barn, men som vuxen är det konstigt nog något helt annat när jag väljer färger.

Jag upplever just denna rosa som lugnade, nästan lite som barndomens tuggummisort Hubbabubba som man tuggade med det där rosa och fina i färgen. Dessutom anser jag att rosa funkar till i princip allt, ett rosa fitbit armband hade varit perfekt för mig att känna mig fin i samtidigt som jag skulle träna. Men jag vet också att andra säkert skulle föredrar som svart, grå eller guld. Jag såg även att det finns ett armband som är helt rött, det var också oerhört vackert och det tyckte jag med om. Så nu kom det eviga velande fram, ska jag välja rosa eller rött?

4 Comments

  1. Jag måste ju helt klart rösta på ett rosa armband, speciellt om det är i den mjuka nyansen som jag förstår av din text, tycker att rött är lite mycket ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: