Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Jag andas men hjärtat slår tungt.

Det gör så ont! En del av mitt hjärta saknas mig, jag ser höstlöven som fallit och det vittnas om att snart faller den första snön. Hur ska man kunna andas igen när ens hjärta känns som det fallit i småbitar.

Likt löven på höstens alla träd har mina tårar fallit denna höst, nu öser tårarna ut min kropp likt ett snöoväder. Jag känner så mycket, jag känner mer som den känslomänniska jag är.

Det blev inget Västerås, då livet är viktigare. Västerås kommer åter, men livets dagar kan man inte ta igen. Det gör så ont att leva, det gör så ont att uppleva.

Imorgon ska jag träffa min psykolog, det känns som tiden går för sakta. En akuttid och hjälp att hantera allt det som gör ont. Jag skrev till Dala ABC idag, det är Dalarnas ätstörningsenhet för vuxna. Kanske kan jag få hjälp med den saken, att sluta svälta mig själv, hetsäta och kräkas upp maten i omlopp. Kanske de kan hjälpa mig bli frisk, så jag sluter cirkeln och mår bra.

Det är inte för ätstörningarna jag har sorgen. Jag kommer berätta i sinom tid, men just nu behöver jag sörja ensam, och sörja i min egen takt.

Tack alla ni som bryr er, blir så varm inombords. Ni får veta varför men inte just nu. Jag måste möta acceptansen först, finna ron i att orka prata om det.

21 Comments

  1. <3 <3 jag vet att inga ord kan göra att det känns bättre just nu, så jag skriver bara att jag är ledsen för din skull och tänker på dig.

  2. Å fina du hoppas det löser sej för dej beklagar sorgen vad det nu en som har hänt jag tycker du är så modig som söker hjälp för dina problem stor kram til dej♥️♥️

  3. Fy för att känna att hjärtat har gått sönder. Det är så jobbigt när man inte mår bra. Starkt av dig att skriva till ätstörningsenheten. Jag hoppas att du får den hjälpen som du behöver av både psykologen och ätstörningsenheten. Jag hoppas att det vänder så du får må bra igen stor kram ??

  4. Vi kommer finnas här, följa din kamp och vänta på dig ❤️ Hoppas du mycket snart mår mycket bättre. Kram ❤️

  5. Ta all tid du behöver och ta hand om dig! Gör det du känner att du behöver och du behöver inte förklara dig för någon om du inte orkar det! Massa kramar till dig och hoppas verkligen att du blir omhändertagen av nära och kära och att du får sörja i fred utan att något ska komma i vägen <3

  6. Det är inta alls roligt att läsa detta, att du inte mår bra och att det hänt något som gör att du mår så dåligt. Sänder massa kramar till dig ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: