Som bekant ställdes klockorna om natten mellan lördag och söndag. Så självklart vaknade jag extra tidigt. Jag ligger här i mörkret och tänker, sörjer och bearbetar. Jag gråter inte hela tiden längre, nu känner jag mer sorgen i bröstet. Det värker och sprängs där inombords.

Jag har umgåtts med min bror hela helgen. Igår åkte jag ut till honom, det känns bättre då. Är glad att vi har varandra i denna tid. Inatt kommer William hem, men jag kommer träffa honom först på torsdag. Min fina älskade son, jag vill bara krama om honom länge.

Det är måndagsmorgon jag har sorgen i mitt hjärta. Jag sprängs från insidan och ut, alla läker någon gång, men det gör så ont att leva. Det gör så himla ont att leva!

68 kommentarer

 1. Fina du, hoppas att du mycket snart mår bättre och känner glädje igen. Att få vara glad igen betyder inte att man slutat sörja. Glädje hjälper oss fortsätta framåt. Kram ❤️

 2. Har det hänt något med Williams pappa Björn?
  Du verkar må riktigt dåligt, känns det icke bättre om nån dag tycker jag Du ska kontakta Sjukvården.
  Blir väldans orolig för Dig… kramar om jag önskar jag kunde göra något för att hjälpa.
  åsa/nalta norland recently posted..Tiden lider, klockan går

  1. Nej det har inte hänt Björn något. Det handlar inte om honom alls :). Men kommer berätta vad som hänt när jag orkar och har lyckas smälta allt :(. Det är en tung tid för mig <3.

 3. Ja vintertiden är ju kommen och kroppen är inte riktigt van än. Men den vänjer sig nog, Skönt att få umgås med sina syskon under såna perioder som är jobbiga. Skönt att ni har varandra 🙂 kram

 4. jag förstår hur det känns att bara gråta hela tiden å må skit jag är där oxå nu men jag gråter på insidan och skriver dikter som en tok …ett tips skriv av dig !! om du kan …..hitta orden kram kram

 5. Mysigt att ändå ligga och dra sig när man vaknar för tidigt.
  Mysigt att få umgås med sin bror då man behöver det som mest.

  Berätta när du vill berätta och känn ingen press av nån som frågar, och vet du vad? Känner du aldrig för att berätta ska du aldrig göra det heller.
  Man får hålla saker inom sig, många kramar<3
  Ida recently posted..Letar kvinnlig fotograf

 6. Vad skönt att ni får rå om varandra lite ? Skönt att sonen kommer hem även om ni går om varandra ett par dagar först ⛄

 7. Vad skönt att du har sån bra relation med din bror särskilt nu när du mår så pass dåligt som du gör.Vad skönt att du får träffa din son om några dagar,han kanske kan få dig att må lite bättre i iallafall.Tänker väldigt mycket på dig och hoppas på att du mår bättre snart ❤❤

 8. Usch. Jag har sagt det förut men jag säger det igen – Det gör ont i hjärtat att läsa hur dåligt du mår! Jag hoppas att tiden gör sitt för dig så att du kommer ur det här mörka hålet och din sorg på ett bra sätt. <3

 9. Fina fina du❤️ Det blir bättre även om de såklart känns väldigt tungt nu, du är stark Madeleine & klarar de här! Massa Styrkekramar till dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: