Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Att vakna mitt i natten.

Jag borde sova, men jag vaknade för en stund sedan och kan inte somna om. En oro som väller runt i kroppen. Kände den hela dagen igår. Åkte till min bror och tittade på How i meet your mother och hämtade efter det upp William hemma hos Björn.

Undrar om jag kommer somna om igen? Att vara vaken mitt i natten är aldrig speciellt roligt.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: