Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand

Loppisfyndat på PMU & Ta till vara i Falun.

Jag har loppisfyndat på både PMU och Ta till vara under gårdagen. Men du får inte se allt i detta inlägg, det bästa spar jag till sist och visar senare idag.

Som du kanske vet samlar jag på Elsa Beskow. På Ta till vara fann jag Barnen på Solbacka. På PMU fyndade jag Gunilla Hanssons bok Snart ska vi simma som jag letat efter ett bra tag. Helt perfekt verkligen!

Senare idag får du se mitt storfynd!

32 Comments

 1. Vilka blir Bokfynd du har gjort. Så roligt att du samlar på den fina bokseriern. Dom böckerna verkar vara så härliga och bra. Hur många böcker av Elsa Beskow har du kvar att köpa innan samlingen är komplett? 🙂

 2. Oh så kul att du fick fynda!
  Hade det inte varit för min älskade mormor så hade jag nog inte ens vetat vem Elsa Beskow var, det var hon som som introducerade mig för hennes berättelser.

 3. Jag tycker att dessa second hand butiker borde faktiskt vara mer besökta än de är, för där hittar man alltid något fynd eller så. Älskar det!

 4. Roligt att du hittade en bok du letat efter, ibland kan man hitta riktigt bra saker på ta till vara 🙂

 5. Skulle också vilja både simma och gå på loppis, haha! Älskar just loppisar och fynden man kan göra, spännande att få se ditt.

 6. Man blir alltid så himla glad när man gör ett riktigt fynd, loppis eller nytt! 😀 Ser fram emot att se vad storfyndet är för något!

 7. Tänk vad mycket galet man kan hitta på fynd, saker man länge letat efter och dom bara ligger där!vad roligt att du blev nöjd med dina fynd!?

 8. Två av mina döttrar älskar allt med Elsa Beskow. Köper alla böcker de hittar och en hel del grejer. Böckerna är ju så fina

 9. Haha jag känner igen det där med tonåringar. Jag kommer ihåg hur det var själv och hur jag ser tillbaka på det. Det är verkligen en egen art ☺️ // Petra Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d