Nu kommer födelsedagarna.

Inlägget är i samarbete med Presenttipsen.nu

Jag är född i februari, närmare bestämt den 11:e februari. Men jag var beräknad till den 29 januari om jag inte helt är ute och cyklar. Min mamma fyller nämligen år den 30 januari och hoppades innerligt att hennes första barn skulle födas på hennes födelsedag. Det gjorde jag inte, istället fick hon vänta till den 11 februari med att bli mamma. Jag föddes mitt under OS 1984, men inte blev det någon vintersport:are av mig för det.

Hur som det är så fyller många jag känner år just nu här på vårkanten. Min mamma i januari, jag i februari, min vän Lisa i mars och så fyller min lillebror och lillasyster år den 1 april. Det här betyder att det nu måste börjas funderas på olika presenttips relativt omgående.

Tänk er då glädjen när jag hittade på sidan Presenttipsen.nu som har massor med olika presenttips. Dels så finns det presenttips till pappa vilket William skulle kunna kika in på nu till den 6 juni när hans pappa fyller år.
Men ännu bättre är det för mig som nu hittat presenttips till min bror som behöver en 30 års present eftersom han fyller trettio år nu första april. Det är ändå ganska stort att fylla just trettio, så förstå glädjen när jag nu fått en jättebra sida att spana in tips på och komma direkt till bra sidor genom.

Jag vet inte hur det är med dig? Men jag behöver verkligen inspiration när jag ska handla saker till andra, det ska liksom vara det där perfekta i en present. Som en av sakerna på presenttipsen där du får provköra en sportbil, jag vet så många i min närhet som hoppas och skuttat av en sådan present. Men jag hade inte kommit på saken utan den här sidan. Så långt sträcker sig inte min fantasi.

Men det är klart alla är vi olika, det finns mängder av människor som har världens inspiration redan från början. Men jag under om det inte är lite vanligare att vara som mig som behöver lite inspiration, och dessutom tycker att det är roligt att klicka runt på saker och hitta det där som bara är perfekt för någon annan? För nog är det speciellt roligt med tjänst som underlättar för oss i sådana där saker som ibland kan vara svåra att själva komma på?

Har du använt Presenttipsen? Gillar du precis som jag att bli inspirerad? Berätta.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

6 thoughts on “Nu kommer födelsedagarna.

  1. Det låter verkligen som en bra sida. Min pappa fyller år i mars och min lillebror i maj. Det är alltid en utmaning att komma på vad jag ska köpa till dem. Till min lillasyster har jag däremot ofta så mycket idéer att jag blir jättebesviken över att inte kunna köpa allt jag vill 😉
    Anna recently posted..Veckan som gått

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: