Inlägget är i samarbete med RobotExperten.se

Jag tror att du nog listat ut att städning är något jag tycker är ganska roligt. Jag till skillnad från de flesta andra känner mig avkopplad när jag får städa. Att gå runt i hemmet och känna hur det blir rent är ett nöje för min del. Jag lägger ner ganska mycket tid på mitt hem. Det gör att jag tycker Robotdammsugare är en fantastisk uppfinning. Bara det faktum att det idag finns dammsugare som själva åker runt i hemmet och städar upp. Att dessa dammsugare vet när de behöver laddas med mer batteri och att de dessutom känner av trappor och liknade.

Någonstans så ser jag det som ett ganska häftigt fenomen att den som förut kallades för snabeldraken numera övergått till att bli mer eller mindre självständig. Jag minns tiden när man var liten och kunde sitta på vår avlånga dammsugare hemma, jag minns tiden när min farmor brukade plocka fram sin handdammsugare som jag förövrigt tyckte var väldigt spännande. Jag minns min första egna dammsugare i min lägenhet jag hade som sjuttonåring. Den jag tejpade igen eftersom jag blev livrädd för en stor spindel som jag sugit upp med den.

Nu så här 17-18 år senare så har vi robotdammsugare som tar lite plats och sköter jobbet helt utan sladdar. Den vandrar runt och ger oss mer bekvämlighet än någonsin. Jag kan inte annat än att tänka att det nog ändå är ganska häftigt att vi kommit så här långt? Från snabeldrake till robot. Jag tror inte att jag ens kunde drömt om för 10 år sedan att det skulle vara möjligt att ha en robotdammsugare hemma. Men nu är det framtiden, det är ganska häftigt tycker jag. Hur tiden förändras och teknik kommer som underlättar vår vardag. Om inte det är fenomenalt så vet jag inte vad som kan vara det?

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa