Den sista veckan i januari.

Befinner mig i sängen och vaknade tidigt idag, har ägnat ungefär 30 minuter åt att förbereda dagens jobb. Blir lika länge till snart, just min förtroendetid görs ofta i sängen med min telefon som bästa redskapet.

Idag klockan 18:00 ska jag till Studio face & Body och fylla på mina ögonfransar. Efter det ska jag hem och förbereda mig inför morgondagen då jag ska resa till Gävle för NTA. Alltså vilken vecka det blir denna vecka. Måndag jobba, tisdag NTA-utbildning, Onsdag jobba, Torsdag-Fredag Västerås och Mälardalens högskola igen.

Hur ser din vecka ut? Ska du göra något speciellt? Eller blir det en lugn vecka?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

13 thoughts on “Den sista veckan i januari.

 1. Hur funkar det med förtroendetid för lärare, innebär det att ni, i alla fall i teorin, har kortare arbetstid i skolan för att sen arbeta resterande tid med just förberedelser? Har fått för mig och hört att det lätt blir stressigt att hinna med allt.
  Låter som fullt upp denna vecka! Min har än så länge inte många planer, det blir lugnt. 🙂

  1. Nej det är snarare tvärtom. Vi har mer arbetstid i veckan. Vi jobbar 35 timmar i veckan på heltid och sedan tio timmars förtroendetid på det. Det innebär att 10 timmar varje vecka ska vi arbeta oreglerat alltså bestämmer själv vart, och när. Jag jobbar 75% så jag har 7,5 h förtroendetid i veckan. Den försvinner direkt :/.

 2. Låter som du har en fullspäckad vecka framför dig, här ska vi bara ta det lugnt o njuta en massor av snön!

 3. Shit det lät stressigt :/ Vad innebär NTA? Idag är det jobb, en möte hela kvällen och resten av veckan har jag faktiskt inte planerat speciellt mycket. Glöm inte bort att ta hand om dig och vila, hoppas du har kul i Västerås!

 4. Vilken bra vecka som du verkar få, blev lite nyfiken på vad nta utbildning är för utbildning. Måste kännas härligt att få fylla på ögonfransarna och bli lite om pysslad. Hoppas att du mår bättre den här veckan 🙂 denna vecka blir jag hemma måndag och tisdag. Jag ska börja lyssna på min kropp 🙂
  Jennysvardag recently posted..Det här visste ni inte

 5. Finns sämre ställen att jobba på än sängen 🙂 Det är fullt upp den här veckan, både barnkalas, krogshow, umgås med vänner och däremellan lite jobb 🙂

 6. Idag måndag så startar veckans hit & dit körning 😉 jag “går och går”, men kommer ingenstans… typ 😉
  Du vet hämtar Elin, lämnar Elin och hämtar henne igen… så ser de närmaste fyra dagarna ut.

  Din vecka låter lite för mycket… jag hoppas Du hinner andas och har tid för återhämtning.

  kram

 7. Det låter som en spännande vecka. Idag ska jag skriva färdigt tre gästbloggsinlägg. Jag ska även åka till Sollentuna imorgon för den andra närträffen och i helgen är det dags för fortbildning och så något jag kommer ha ångest för hela veckan: löptest.😱😱 Önskar dig en fin vecka.
  Hannas krypin recently posted..En lördag i slutet på januari

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: