Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Kombilotteriet premie en gryta från Vinga.


Gick med i kombilotteriet då de hade en gryta som premie. Perfekt tänker jag för att laga goda maträtter i. Den är riktigt stor också, så blir perfekt till tacos och liknade om vi är flera.

Jag älskar fina och funktionella saker till hemmet. Sen är premier extra roliga tycker jag. Det är nämligen något speciellt med att få hem något till riktigt bra rabatterat pris.

29 Comments

 1. OCH SNYGG var den också! Jag fick en gryta från Le Creuset från min svärmor när jag fyllde år för två år sedan. Det är så roligt att laga storkok ❤️

 2. Oj, det var verkligen ingen dålig premie! 😀 Jag hade velat ha en riktigt stor, rejäl gryta – men som inte väger så mycket. Har en gjutjärnsgryta som visserligen är jättebra att laga mat i, men SÅ jobbig att hantera pga vikten.. Verkar vara en svår kombo hehe. Du får berätta vad du tyckte om den där sedan 😀

 3. Vilken fin gryta! Istället för att köpa tråkiga ”vanliga” saker är det roligare att köpa fina funktionella saker som man vet kommer komma till användning mycket!

 4. Grymt trevlig premie måste jag säga! Känner nästan den goda matdoften som kommer sprida sig från den. Kan rekommendera en pulled version i ugnen. Låg värme, lång tid och fantastisk smak 😀

 5. Vad härligt att få köpa in en sådan fin och bra gryta! Det är så välbehövligt att ha i hemmet 😀

  Sv; ja, jag gillar verkligen att studera, trodde dock att jag skulle tycka mer illa om det än vad det är 😉
  Ja, sex education är en väldigt bra serie 😀

 6. Vilken fin gryta. Jag tänkte faktiskt i dagarna att jag skulle vilja ha någonting liknande. Kul när det kommer som premie så att man kan passa på 🙂

 7. Jag gillar också olika premier, känns som man har tjänat på det då ? extra bra när det är något man har användning för och sånna grytor blir ju maten aå god i?

 8. Wao vilken premier du fick. En sådan gryta håller ju livet ut. Jag kanske också ska önska en sådan på lördag när det är min dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: