När man skickas på fel utbildning.

Vid 7:00 begav jag mot mot Gävle, eftersom det fallit massor med snö här i Dalarna och jag oroade mig över väglaget tog jag och åkte jag tidigt. Det var helt okej väglag och jag lyssnade på Framgångspodden och hade vägbeskrivningsappen i gång. Jag kom fram till Duvbackens reningsverk och gick in. Började dagen och började ganska tidigt fundera kring varför jag var den enda från lågstadiet där.

När vi sedan skulle gå runt på reningsverket och spana i maskinerna och vad som skedde där, vilket stank som sjutton funderade jag ännu mer på om jag verkligen var på rätt plats? Vad jag vet brukar reningsverket och vattenverket besökas först när elever går på mellanstadiet. I alla fall har det alltid varit så där jag jobbat, men jag följde med och funderade på nivån återigen.

Efter den guidade turen runt reningsverket så blev bjudna på jättegod lunch på en restaurang som heter Salt & Peppar. Vi återvände sedan tillbaka till utbildningen. Det var då jag började känna att jag måste
blivit skickad på fel utbildning. Så jag började kolla bakom pärmen och vad ser jag då? Jo jag är på en kurs för mellanstadiet! Jag berättar för kvinnan jag jobbade med och vi bryter ut i världens gapskratt. På NTA-utbildning så blir man sammankopplad med människor från ganska stort upptagningsområde. Berättar för kursledaren som också börjar skatta, samordnaren som hörde till Gävle sa “MEN nej”. Jag däremot tyckte det var så roligt. Jag hade alltså åkt till Gävle för att gå en kurs för MELLANSTADIET!

Jag fick i alla fall skratta, och har nu en utbildning i Flyta eller sjunka för NO på mellanstadiet. På något sjukt vis händer sånt här alltid mig. Hur det nu kunnat bli fel hos länssamordnaren vet jag inte, men jag finner det humoristiskt.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

31 thoughts on “När man skickas på fel utbildning.

 1. Äsch, sånt som händer, skönt att ni kunde skratta åt det och se det roliga i det. Dessutom fick du gå på kurs, alltid härligt att lära sig nya saker och bli bjuden på lunch. Förstår dock att det kändes surt eftersom du inte jobbar på mellanstadiet, hahah <3 Kram!
  Johanna recently posted..Nocco blueberry, recension

 2. Haha ja det e faktiskt lite humor i det hela men tur ni kunde skratta åt saken en att det blev pinsamt . Härligt med skratt . Hoppas du kan komma in på den rätta utbildningen 💕

 3. Så himla kul, det skrattet kommer nog både du och läraren minnas för alltid. Det tog ju ändå en br stund innan du fick klart för dig att det var fel och har kanske lärt dig något kul ändå
  Lexochlogan recently posted..THE CAKE

 4. Nej men så tokigt. Var det din rektor eller du som skickat dig fel? Men men du fick lära sig nytt och en god lunch säger man ju inte nej till. Var på reningsverk när jag var på lågstadiet. Minns än idag bajssnurran som stänkte bajs på några kompisar.
  Kamilla recently posted..Vilken bra smak jag har!

 5. Hahaha men ÅH! Skönt ändå att instinkten hade rätt och att du kan skratta åt det lilla misstaget. Hur som helst så har du ju lärt dig någonting under dagen 😉

 6. hahah vad skönt att det blev en härlig situation och att det inte krånglade till det eller blev jobbigt för dig! Så tokigt att det blev så men bra att du fick veta det efter den goda lunchen😉😂

 7. Så roligt att du hamnade på fel kurs. Men du verkar ändå ha tyckt att dagen var bra och givande. Du fick ju lära dig något nytt och fick god lunch. Lite komiskt att det alltid händer dig 🙈
  Jennysvardag recently posted..Loui & vargen

  1. Haha men eller hur :-p. Jag kände bara vad fan gör jag här! Haha! Fatta liksom man åker på en kurs och tror man ska få lära sig en viss sak på. Sen är det något helt annat :-p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: