I torsdags åkte jag till Borlänge för att hämta en tavla åt min bror. Eftersom jag ändå var där tog jag och åkte in till Erikshjälpen. Där hittade jag fyra tallrikar av från Gefles Vinranka flytande blå. Du kanske minns att min fina granne Jennie gav mig en hel kasse full med detta porslin under hösten helt gratis? Dessa kostade 25×3 och 45×1, är faktiskt ganska nöjd med det priset.

Får då och då frågan hur jag får plats? Det får plats eftersom jag min filosofi lite är “finns det hjärterum så finns det stjärterum“.

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: